Vi presenterar här ett urval av de dagsturer som kan läggas till när ni bor i eller i närheten av Kapstaden. Ofta är en eller flera av dessa med i våra reseförslag. För alla turer gäller att ni blir guidade på engelska och hämtade samt lämnade på hotellet. Några är halvdagsturer, några är heldagsturer och några är flerdagarsturer.

Kapstaden beskrivs ofta som en värld i en stad, vilket inte är att undra på. Det finns något för var och en i Kapstaden, och en dagstur i Kapstaden med Cape Rainbow låter dig uppleva alltihop. Res runt det magnifika Cape Peninsula, besök historiska platser på vägen såsom Simonstown och Groot Constantia. Besök Godahoppsudden och pingvinerna i Boulders. Alternativt, res iväg på en dagstripp till den panoramiska skönheten i Cape Winelands, de svepande fälten av blommor i West Coast eller till kuststaden Hermanus som är hemvist för "Southern Right Whales". Sen finns Kapstadens white beaches ... och så vidare. Vi kan fortsätta i evigheter. Vad du än är på för humör, täcker Cape Rainbow dina behov.

Garden Route i Sydafrika, med dess varierande naturliga skönhet som följer den sydöstra kustlinjen, är ett resmål som du inte får missa. Vi erbjuder dig en ett antal guidade Garden Route turer att välja på - oavsett din budget och tid.

Gästkommentarer om:
Dagsturer i Sydafrika