Dykning är en sport med många inriktningar och många intresseområden varför det är svårt att producera en speciell resa som passar alla. Vi har ändå tagit fram följande startpaket där våra resenärer får en första kontakt med allt vad Sydafrika har att erbjuda samt obegränsade möjligheter att lägga till allt efter tycke och smak.

Dag 1. Ankomst till Durban, där vår agent hämtar för transport till vår lodge KwaMnandi. Inkvartering i del i dubbelrum inkl. frukost och middag. Under eftermiddagen information om dom kommande dagarnas dykaktiviteter.; Middag på kvällen.
Dag 2 - 4. Dykning som kommer att anpassas efter säsong och önskemål men rev och hajdykning kommer att vara självklara val oavsett säsong.
Från dag 5 kan ni välja att fortsätta med dykning och ha lodgen som utgångspunkt eller välja något ur vårt breda program. Varför inte några dagar i Kapstaden med omgivningar eller en rundresa med det bästa av det mesta inklusive en viltsafari?

Oavsett era önskemål så hjälper vi till med alla ytterligare arrangemang för att resan ska bli vad ni vill att den ska bli.

I startpaketet ingår:
Flygresan Skandinavien – Sydafrika t.o.r
Transfer till och från flygplatsen i Durban.
Inkvartering på KwaMnandi Lodge i del i dubbelrum 3 nätter inklusive frukost och middag. 
3 dagars dykning enligt särskilt program.

Kontakta oss för ytterligare information och förslag.