Där nästan 2 miljoner hektar av en unik mångfald av livsformer, tillsammans med historiska och arkeologiska sevärdheter finns – Det är det riktiga Afrika! Den världsberömda Kruger National Park erbjuder afrikanska vildmarksupplevelser som är bland de bästa i världen. Parken, som grundades 1898 för att skydda fauna och flora på den Sydafrikanska stäppen, är unik i sin mångfald av livsformer och är världsledande när det gäller hantering av miljöteknik och miljöpolicy.

Krugerparken är verkligen hem för en imponerande samling av olika arter:

336 sorters träd, 49 sorters fisk, 34 sorters amfibier, 114 sorters reptiler, 507 sorters fåglar och 147 sorters däggdjur.  Människans påverkan på stäppmiljön under många århundraden, allt från bushmannens grottmålningar till de majestätiska arkeologiska sevärdheterna såsom Masorini och Thulamela, är mycket tydliga och närvarande i Krugerparkens skatter och representerar kulturen, personerna och händelserna som spelat en stor roll i parkens historia och är bevarade tillsammans med parkens naturliga tillgångar.
Krugerparken, som ligger i den östra delen av Sydafrika och gränsar till Mocambique, erbjuder oräkneliga möjligheter beträffande safari och naturupplevelser i en riklig variation av boendemiljöer, allt från enklaste tältläger till mycket lyxiga anläggningar med gourmetmat och egen pool på altandäcket.
Tillsammans med er skräddarsyr vi just den resa som passar intresse, tid och plånbok bäst. Går ni dessutom i giftastankar så har vi möjlighet att arrangera bröllop i en fullkomligt unik miljö som kommer att ge minnen för resten av livet.