Njut av den otroligt vackra bergsmiljön och de grönskande dalarna på den västra Capen, en enorm kontrast till de lugna och torra områdena i Klein Karoo - en ökenregion i Sydafrika. Res runt de närmaste dagarna i det frodiga, gröna och vackra "hjärtat av Garden Route".

Du får besöka en strutsfarm som har varit i bruk sen ett århundrade tillbaka. Ett äventyr djupt in i de bedövande vackra Cango Caves som är förhistoriska grottor är inkluderat i turen och kommer att bli en oförglömlig upplevelse.

En dag består av besök till ett av de berömda viltreservaten, Schotia Private Game Reserve där du kommer att få se storvilt i dess naturliga miljö. På väg till Port Elizaveth besöker vi Addo Elefantpark, startad 1931 för att bevara de sista överlevande av de en gång ohotade hjordarna av elefanter i östra Sydafrika som man nu tror är utrotade.

Garden Route's Addo Elefantpark är hem till den mest täta population av elefanter i världen. De delar på 12000 hektar av vegetation i dalarna tillsammans med sjakaler, vårtsvin, buffel, en varietet av antiloper liksom lejon och andra exotiska djur.

På vår safaritur besöker vi även Sydafrikas egna regnskog, Tsisikamma Forest innan vi fortsätter till Plettenberg Bay och Storms River. Därefter sker ett längre stop i den pittoreska och historiska kuststaden Knysna. Ett samhälle som är beläget mellan den mörka bergsskogen och havet.
Njut av en solnedgångskryssning på den stora lagunen som rinner ut i havet genom de berömda "Knysna Heads". Det finns massor av spännande stop, utflykter och platser att besöka på denna unika Garden Route tur i Sydafrika.

Det finns massor av spännande stop, utflykter och platser att besöka på denna Garden Route tur som uppvisar några av de bästa vyer Sydafrika har att erbjuda.