Mer gästkommentarer

 • Vill bara skicka ett mail och tacka

  2017-11-10

  Hej !

  Vill bara skicka ett mail och tacka för en jätte fint organiserad resa. Märktes att ni kände till platserna då både boende och restauranger var karaktärsfulla och jätte fina. Båda våra guider var så kunniga och fantastiska.

  Tack! Maria Flising

 • Jambo

  2017-11-03

  Jambo Sven och Linda 💗

  Jag vill tacka för två fantastiska veckor med er som för mig varit den absolut bästa resan jag gjort, en resa som berörde mig enormt mycket, som gav mig en offentlig glädje och som skapade en känsla av att jag vill göra denna resa igen och jag vill göra mer, bidra mer och jag gör mer än gärna en ny resa tillsammans med er 💗 ni gjorde min och vår resa till någonting alldeles speciellt och med den största glädjen och kärleken ❤ tacksam för att jag fått dela denna resa med er och med övriga medresenärer men ännu större tacksamhet känner jag för den förmån jag fått genom att få göra resan genom era ögon och att få träffa dessa fantastiska människor som ni lärt känna 💗 tack snälla för en oförglömlig resa tillsammans mer er! Kramar till er två unika och underbara Sven & Linda ❤❤❤ med kärlek Jenny 

 • Kära Linda och Sven

  2017-11-03

  Kära Linda och Sven❣

  Jag är evinnerligt tacksam för ert engagemang och arrangemang. Jag är tacksam för resan tillsammans med er. "Mitt Afrika" hade inte blivit det samma utan er, Mitt Afrika är fantastiskt, helt underbart tillsammans med er och alla andra reskompisar. Jag känner mig så ofantligt lyckligt lottad och tacksam, från ❤ hjärtat TACK och Asante Sana ❤. Vi ses i Stone Town. Älskar Er med stor respekt. Kramar i överflöd Helén ��🙏🦁🐃🦏🐘🐊🌍

 • God morgon från Moremi Game Reserve

  2016-10-20

  Nyligen kom Lars Wedén och hans fru hem från sin resa genom Botswana. Vid besöket till Moremi Game Reserve fick de se en leopard äta sin frukost från trädet.

  Läs mer om våre resor till Botswana och hur vi kan skräddarsy just er resa här: Resor till Botswana

  Tack Lars för bilden och att du valde att resa med African Tours & Safaris.

   

 • Mycket bra förslag från din sida som visade sig passa oss utmärkt

  2016-04-01

  Hej

  Jag vill tacka Dig så mycket för fantastiskt bra stöd i vår planering och bokning av vår resa till Kapstaden och St Lucia. Mycket bra förslag från din sida som visade sig passa oss utmärkt. Vi kom hem i söndags med massor av minnen och kan konstatera att detta är den bästa resa vi gjort. Garanterat att vi åker tillbaka vid tillfälle.

  Tack än en gång!
  Hälsningar Marianne