Mer gästkommentarer

 • Drömresa Sydafrika och Mocambique

  2014-11-27

  Vår drömresa som blev verklighet....

  Startade i Kapstaden som är en underbart vacker stad...vi besökte Godahoppsudden, Kåkstäderna m.m. Hotell Cascade on the Promenade,boutiquhotell med endast 7 rum. Underbart rum med vacker inredning. Hela hotellet hade vacker och snygg inredning. Mycket bra mat och en fanatastisk service. Hotellet låg i stadsdelen Sea Point. Det var enkelt att ta sig runt. Waterfront ,en stadsdel med många bra restauranger och shopping.

  Vi flög vidare till Krueger Parken och bodde på Maqueda Lodge....detta hotell måste upplevas...så vackert och en fantastisk kökschef som lagade mycket goda måltider. Detta hotell har bara 6 rum, inget rum det andra likt. Safari 2 dagar, redan första dagen fick vi uppleva the Big Five...

  Sista veckan tillbringade vi på Bazaruto Island i Mocambique. Hotellet heter Ananatara Bazaruto hotell and spa. Vi flög till hamnstaden Vilaculo därefter båt ut till ön. Det var som i en dröm dessa 6 dagar...enorma deluxe villas...å det var verkligen lyx. Maten , service , stranden, utflykterna ja allt var underbart. De utflykter vi gjorde var en badtur till Paradise Island, en tur med lunch. Snorkling

  och lite SPA blev de andra aktiviteterna....ett lagom stort hotell som passar alla åldrar.

  ...detta är vår drömresa....

  Familjen Graaf

 • Resa till Tanzania

  2014-11-19

  Hej !

  Hade faktiskt tänkt maila er och berätta att det var en fantastisk resa. Allting fungerade perfekt. Safarin blev mycket lyckad. Lite regn i södra Serengeti veckan innan vi kom vilket innebar att migrationen hade kommit igång där vi var trots att den inte borde det. Vi såg alla djur vi hoppats på inkl ”big five” samt en hel del andra. Jag skickar med några bra kort så ser du.

  Alla i sällskapet var helnöjda.

  Har lovat att skicka en gruppbild på alla oss samt personalen till chefen på Pioneer camp. Kan du hjälpa mej med mail-adressen dit?

   

  Med Vänliga Hälsningar

  Christer Malmros

 • Selous och Zanzibar

  2014-11-13

  Tack Africantours & Safaris!
  Vi fick en fantastisk resa tack vare er.
   
  Allt klaffade. Alla transporter, alla utflykter, safarin och hotellet.
   
  Hotellet fungerade toppen rakt igenom. Inget knussel med sen utcheckning eller andra önskemål.

  Fantastiskt vänlig och tillmötesgående personal som alltid fanns tillgänglig. Bra läge, sköna bad och rev.

  Dessutom lyckades de att engagera många gäster i gemensamma aktiviteter.

   

  Safarin, helt nybyggd lodge med pool. Charmig personal, en aning pole pole, men det ingår. Hakuna mata.

  Mycket djur och många arter. Vi gillade Selous, man får åka där man vill och inte bara på vägarna. Kunniga guider som också agerade bushmen.

   

  Vi har simmat och klappat delfiner, snorklat, upptäckt Stonetown med alla smala gränder och mycket mycket mer.

  Allt över förväntan.

  Tack !

   

  Vänliga hälsningar

  Åsa Westh m familj

 • Bra sammansatt resa till Tanzania

  2014-11-05

   

  Hej,

  Nu är vi hemma igen efter en underbar resa!

  Allt har klaffat perfekt och vår guide Frank i Tanzania var mycket bra J. Vi har sett massor av djur men Leoparden ville inte visa sig nu heller, men så är det.

  Tanzania kändes som Afrika ”på riktigt”. Zanzibar var också helt perfekt, här slappade vi mest. Bra mat och fint boende på stranden. Aktiviteter för vår son fanns ju också J

  Tack för en bra sammansatt resa!!!

   

  Med vänlig hälsning/Kind regards

  Katarina Wennerlöf

 • Golfresa till Sydafrika

  2014-11-03

  Hej,

  Vi instämmer helt i allt som Maria skriver här nedan! Det var underbart på alla sätt. Vi ska också hälsa så jättemycket speciellt till er på African Tours från Sugar på Buhula Lodge vid Leopard Creek. Hon var verkligen rar och det var ett exotiskt ställe att bo på med fantastisk mat.

  Trevlig helg!

  Linda och Björn

  Hej!

  Vill bara säga ett stort tack för en fantastisk resa med många upplevelser på olika sätt. Superlativen räcker inte till. Allt har varit fantastiskt. T. o. m. vädret :-)

  Underbara hotell, god mat och dryck (vin), fantastiska vyer, trevlig sightseeing på Kaphalvön, lärorik och förträfflig vinprovning och golfbanor i fint skick. Safarin var magisk med kunnig och trevlig guide. Allt klicka perfekt!

  Vi är så nöjda och rekommenderar er gärna för våra vänner

  Maria och Dan