Gästkommentarer

Madagaskar-Mitt livs resa! (2014-09-01)

Jag kan bara svara för mig själv, detta var mitt livs resa! Efter första veckan var jag klar över att jag skulle vilja flytta till Madagaskar när jag blir pensionär. Bosätta mig nära ett naturreservat och odla grönsaker: Varsågod och kom och festa, Lemurer! Hihi! Drömma kan man ju. De första två veckorna åkt... Läs mer »


Tanzaniasafari och Zanzibar (2014-08-20)

Ville bara skicka ett stort tack för den fantastiska resa som du ordnade åt oss. Allt fungerade perfekt, fantastiska hotell och lodger och vår guide var otroligt trevlig och kunnig. Stort tack Lars Eklöf Läs mer »


Rovos Rail och St James Guest House (2014-06-16)

Hej, Ann, Jag vill bara säga att Göran och jag hade det MYCKET bra på St James Manor och på Rovos Rail. Ja, du visst ju redan i förväg att det skulle bli så, men det kan kanske ändå vara bra att få det bekräftat så här. Allt gott Bodil Läs mer »


Camping i södra Afrika (2014-06-02)

Hej! Allt överträffade våra förväntningar! Tusen tack för råd och hjälp med ett fantastiskt reseevenemang! Vi har varit hemma i två veckor nu, men tänker varje dag på de upplevelser vi fick vara med om. Enkelt men välarrangerat och med otrolig entusiasm guidades vi inte bara på vägen utan ocks&ar... Läs mer »


Safari i Tanzania och bad på Zanzibar (2014-03-10)

Hej Ann, Vill bara säga ett VARMT TACK för hjälpen med planeringen av vår safari inklusive Zanzibar! Det har varit en superhäftig resa, med strålande bra boenden och mat! Allt har fungerat perfekt och in i minsta detalj. Vi kunde inte vara mer nöjda. Allt du rekommenderade och föreslog passade oss perfekt &ndas... Läs mer »


Fantastisk resa till Sydafrika (2014-03-10)

Hejsan Ann Vill ge dig ett jättestort tack för en helt fantastisk resa!!!! Vi är så sjukt nöjda! Otroligt fina hotell & gesthouse efter hela resan, allting har klickat prefekt och underbar mat mm Åker gärna tillbaka och då hör vi av oss igen  Med Vänlig Hälsning/Best Regards ELISABETH LIF HAGEN Läs mer »


Kanonbra, kort sagt så klaffade allt! (2014-02-24)

Kanonbra, kort sagt så klaffade allt! Började fantastiskt med Buhala och Kruger. Härlig vacker lodge i gött avspänd stil där det kändes helt naturligt med en och annan buffel och elefant i trädgården. Sugar var en trevlig och omtänksam landlady på lodgen och Pat en kunnig guide på safariturerna. Vi hade ... Läs mer »


Bra resa i Sydafrika (2014-02-08)

Vill tacka dig för ett mycket bra program som ni lagt upp i Sydafrika. Bra boenden, vissa mycket bra, fantastiskt trevlig personal på alla ställena och innehållsrika utflykter. Värden i Knysna gav oss många bra utflyktstips som vi använde oss av. Besöket i kåkstaden utanför Knysna var en verklig höjda... Läs mer »


Resa till Kenya (2014-02-08)

Hej! Resan har varit fantastisk!! Både jag o barnen är MYCKET nöjda!! Alla vill tillbaka till Afrika.. MVH Anna Maria Läs mer »


Garden Route på egen hand (2014-01-27)

Tack så hemskt mycket för en fantastisk resa. Hela familjen är lyrisk och vill väldigt gärna tillbaka till Sydafrika. Charlotta Montelius med familj Läs mer »


Stora Rundresan oktober 2013 (2013-11-19)

Kom hem från Stora rundresan i Sydafrika för en vecka sedan. Det var en fantastisk resa och vi är helt överens om att det är den bästa resa vi gjort. Stort Tack till Lotta Kullman, vår duktiga, engagerade och jättetrevliga guide. Duktiga chaufförer och trevligt ressällskap förgyllde också resan. Rune och Ev... Läs mer »


Namibiaresa (2013-08-07)

Hej Susanne Jag vill bara framföra ett stort och varmt tack för dina insatser med vår resa till Namibia och Kapstaden. Allting var perfekt planerat och allt klaffade utan minsta problem. Hotellen vi bodde på var jättebra och guiderna var fantastiska. Det är sällan man kan säga att allt var perfekt men denna resa... Läs mer »


Madagaskarresa söderut (2013-03-26)

Hej å stort tack för ett jättebra researrangemang med toppenguider, chaufför och alldeles utmärkta hotell. Ett fantastiskt land fullt av överraskningar och ett vänligt bemötande av lokalbefolkningen. Lasse Siethen med sällskap. Läs mer »


Resa till Tanzania och Zanzíbar (2013-03-20)

Hej! Vill bara berätta att vi är jättenöjda med den resa vi gjorde 18/2-3/3 till Tanzania och Zanzibar. Allt fungerade perfekt och allt klaffade. Vår guide Shaba gjorde safarin extra bra med sitt goda humör och förmåga att leta upp alla djur vi ville se. Dessutom var han en duktig chaufför och dök upp varje morgon ... Läs mer »


Väl fungerande resa med fina minnen i Afrika (2013-03-20)

Nu är vi välbehållna hemma igen efter vårt Afrikaäventyr! Allt fungerade på bästa sätt, samtliga arrangemang, boende mm var väldigt lyckat. Stora upplevelser som vi bär med oss resten av livet. Tack för ett bra och välfungerande arrangemang. Hälsningar Barbro och Ingvar Arnbratt Läs mer »


Underbar resa till Sydafrika (2013-03-20)

Vill bara säga tack för en underbar resa. Alla transfers fungerade perfekt och vi var mycket nöjda med alla tre boenden som ingick i vårt paket. The Hyde är ett suveränt hotell som jag verkligen skulle välja igen. Vi tyckte också att Sibuya var en mycket trevlig safaricamp. Och Crawfords var också mycket tr... Läs mer »


Safariesa till Kenya och Tanzania (2013-03-10)

Vill endast meddela att vi var mycket nöjda med vår rundresa till Kenya och Tanzania. Allt klaffade perfekt, boende och mat var utmärkt och guiden/drivern från Predators var bara helt fantastisk. Tack!! Mvh Tommy, Daniel och Gert. Läs mer »


Resa till Sydafrika (2013-03-10)

Vi är nu hemma igen efter vår resa till Sydafrika och vill nu visa vår uppskattning! Vi har haft fantastiska dagar och fått många härliga upplevelser. Allt har fungerat utan problem och vi har mött många trevliga och vänliga människor. Vi har dessutom lärt oss mycket om Sydafrika. Tack til... Läs mer »


Fyra nöjda Afrikaresenärer (2012-11-22)

Hej Ann, här kommer en hälsning från 4 helt nöjda Afrikaresenärer! För en vecka sedan njöt vi av sommarvärmen i Cape Town, avslutningen på vår helt underbara resa. Även om vi visste, att resan skulle bli bra - vi har ju viss erfarenhet av dina/era talanger att organisera resor - så fanns det något ... Läs mer »


Vår Tanzaniaresa - ett minne för livet (2012-11-14)

Hej Anne Jag vill sända ett stort tack till dig för att vår resa blev till ett minne för livet. ALLT har fungerat exemplariskt. Alla guider har funnits på plats med skyllt om att de väntar på fam. Blidberg. Ingen försening eller annat missöde. Karafuu Beach Resort på Zanzibar var till största bel&arin... Läs mer »


Stort tack för en oförglömlig resa (2012-11-12)

Hej Ann! Flera tusen tack för att du på så kort varsel löste vår safarisemesterresa till Kenya och Tanzania 3/11 -18/11. Att vi i Kenya fick fantastiska Mara Timbo på västra sidan som camp är vi väldigt tacksamma för trots att det låg på andra sidan av Masai Mara i förhållande till ... Läs mer »


Åter i Sverige, och mycket nöjda! (2012-11-09)

Tack Hanna och Susanne! Åter i Sverige, och mycket nöjda, allt har fungerat perfekt och vi har fått många nya upplevelser. Vi besökte en skola och en förskola, tror det var nyttigt och intressant för våra barn att se. Hälsningar Birgitta Wahlholm Läs mer »


Vi kommer med glädje att rekommendera er (2012-11-06)

Hej Ann, Jag måste tacka för er hjälp med att arrangera en sån fin resa för oss! hotellet i Kapstaden var fantastiskt fint som du sa innan och Mohlabetsi lodge i Balulereservatet passade oss perfekt! Det var härligt att både Romney Park hotel och Mohlabetsi var så små och intima, vi blev så v... Läs mer »


Tanzania resa (2012-07-20)

Hej Sussie! Det redde ut sig med vår All-inclusive på Sea Cliff Zanzibar. Tack för hjälpen! Vi är så nöjda med vår resa. John, vår safari-guide, tog mycket väl hand om oss, kunde svara på alla våra frågor och verkade dessutom själv genuint intresserad av djuren. Dessutom var h... Läs mer »


En helt fantastisk bokning av vår Sydafrika resa (2012-07-03)

Hej Ann, Vill tacka dig för en helt fantastisk bokning av vår Sydafrika resa. STORT tack! Vi är mer än nöjda. Vi kom hem igår efter tre veckor. Våra förväntningar var höga när vi reste men blev så mycket mer. Vi har haft fantastiska tre veckor med upplevelser som inte går att beskriva i ord. A... Läs mer »


Sydafrika är helt underbart (2012-04-18)

Hej! Tänkte bara tacka för den resa du ordnade till oss. God mat, fantastiskt vin och en underbar upplevelse. Vi är supernöjda med allt. Sydafrika är helt underbart! Kapstaden var trevligt att vara i, ganska likt andra storstäder i Europa. Mycket god mat och trevliga utflykter. Safarin och lodgen som du bokade &ari... Läs mer »


Rundresa i Sydafrika i februari 2012 (2012-03-18)

Hej Susanne. Vi vill bara tacka för en mycket händelserik och fantastisk rundresa i Sydafrika febr/mars 2012. Vi är helnöjda med både guide (Bryan och Lotta) och totalarrangemanget. Den lilla bussen som tog oss runt var perfekt med tanke på smidigheten vid av- och påstigning samt bra utsikt från alla ... Läs mer »


Bra arrangerad resa till Sydafrika (2012-02-14)

hej! Nu vill jag tacka dig för en bra arrangerat resa för oss till syd- Afrika. Cpe Town var fantastisk, och leuvenvoot som vi bodde på var utmärkt. Höjdpunkten på resan vr nog safarituren till Sibuya Lodge, som var en upplevelse. Det var förtsa (och sista?) gången jag har badat badkar i ett tält! Ägaren Rick? ... Läs mer »


Tack för en fantastiskt bra planerad resa till Sydafrika (2012-01-11)

Hej, Som del av resesällskapet Emelie och Leif Sellberg vill vi bara tacka för en fantastiskt bra planerad resa! Den enda ”plumpen” under hela resan var att det var dimma då vi var uppe på Taffelberget…i övrigt helt otroligt!!! Guiden Ron Hartman från CRT var en pärla; trevlig och otrolig... Läs mer »


Resa till Sydafrika som har varit fantastiskt bra! (2012-01-09)

Hej Ann! Nu är vi tillbaka efter en 2 veckor lång resa till Sydafrika som har varit fantastiskt bra! Vi vill tacka för all hjälp och ett jättebra upplägg på resa. Eftersom vi är vana att resa själva och ordna saker på plats kändes det otroligt lyxigt att ha allt förbokat och klart. Allt fungerade oc... Läs mer »