Kapstaden och safari i Krugerparken

Upplev den kosmopolitiska Kapstaden i kombination med Krugerparken. Detta är två av de mest klassiska resmålen i Sydafrika. Kapstaden med sin avslappnade atmostfär och underbara vyer gör att besökaren efter några minuter är helt hänförd och redan planerar sitt nästa besök. Krugerparken är den 2 miljoner hektar stora nationalparken som är hem till "The Big Five" (lejon, buffel, noshörning, leopard och elefant).

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1.
Kapstaden
Ni blir mötta på flygplatsen och transporterade till eleganta Romney Park All Suites Hotel, beläget i Green Point. Här bor ni i fem nätter med frukost. 

Dag 2.
Cape Peninsula
På dagens program står en guidad heldagsutflykt till Cape Peninsula. Ni kommer även att besöka pingvinerna i Boulders Beach och den botaniska trädgården Kirstenbosch. Ni blir hämtade och lämnade på hotellet.

Dag 3.
Vinprovning
Idag åker ni på en guidad tur i vindistrikten med besök på vingårdar med vinprovningar. Ni blir hämtade och lämnade på hotellet.

Dag 4-5.
Kapstaden
Dessa dagar är fria för egna aktiviteter eller om ni vill boka till fler utflykter. Förslag är kåkstäderna & Robben Island, dyka med vithajar i bur, spela golf eller flyga helikopter. Säg till så hjälper vi er gärna förboka någon mer utflykt om ni önskar.

Dag 6. Krugerparken
Efter frukost hämtas ni och blir körda till flygplatsen för en inrikesflygning till Nelspruit som ligger vid Krugerparken där en ny transfer med privatchaufför väntar.  Resan med bil tar cirka 1 timme och tar er till underbara Buhala Game Lodge som ligger vid kanten av Crocodile River, som är den naturliga södra gränsen till Krugerparken. Här kan ni sitta och se djuren komma ner för att dricka. Middag på kvällen.

Dag 7. Krugerparken
Idag går ni upp riktigt tidigt för att åka på heldagssafari i Krugerparken. Ni åker i öppna 4-hjulsdrivna jeepar med ranger/guide. Ni får med er ett frukostpaket som ni äter i parken. Efter morgonsafarin åker ni tillbaka till lodgen för vila. På eftermiddagen åker ni tillbaka in i Krugerparken igen. Eventuellt kan man ordna så att ni inte åker tillbaka utan stannar hela dagen i parken. Isåfall får ni även med ett lunchpaket. Middag på kvällen serveras på lodgen.

Dag 8. Panorama Route
Efter frukost på lodgen kommer ni att åka en guidad tur längs den världsberömda Panorama Route med höjdpunkter som Blyde River Canyon, Pilgrims Rest, Three Rondavels, Bourke´s Luck Portholes, Gods Window och vattenfall. En vacker väg med fin och spännande natur. Lunch ingår ej men middag serveras på kvällen på lodgen.

Dag 9. Krugerparken
Ännu en heldag med safari i Krugerparken.

Dag 10. Hemresa 
Dags att lämna Krugerparken och Sydafrika. Ni blir körda till flygplatsen i Nelspruit där hemresan med flyg börjar via Johannesburg.

Tips!
Vill ni ändra boende i programmet går det bra, även att uppgradera till lyxigare eller billigare boende. Det går även bra att ändra i dag – för – dag-programmet, lägga till eller ta bort utflykter eller dagar efter eget tycke. Resan skall ses som ett förslag och vi skräddarsyr den helt efter era önskemål.

Vi reserverar oss för prisjusteringar pga valutaförändringar

Resfakta Pris

Pris: 20 225 kr per person, del i dubbelrum (högsäsong 15dec16-15jan17)

Pris: 17 270 kr per person, del i dubbelrum (lågsäsong maj-sep16)

För andra datum, kontakta oss för pris

Detta ingår i priset:

* 5 nätter på Romney Park i en luxury suite med frukost
* 4 nätter på Buhala Lodge i ett standardrum med halvpension(frukost och middag)
* Transfer med privatchaufför som hämtar er på flygplatsen i Kapstaden och kör er till hotellet och tillbaka
* Transfer med privatchaufför som hämtar er på flygplatsen i Nelspruit  och kör er till safarilodgen och tillbaka
* En heldag guidad tur runt Cape Peninsula med Godahoppsudden och pingvinerna
* En heldag guidad tur i vindistriktet med vinprovning
* En guidad heldagstur längs Panorama Route inkl. inträden
* 2 heldagars safari med guide i öppen jeep i Krugerparken inkl. inträde

Detta ingår ej: 

* Flygresa tur och retur Sydafrika (till Kapstaden och hem från Johannesburg) – Sverige samt inrikesflyg i Sydafrika Kapstaden-Nelspruit-Nelspruit-Johannesburg, från ca 10 000 kr per person
* Eventuellt besök inne hos pingvinerna, ca 30kr
* Lunch under utflykterna i Kapstaden och Panorama Route
* Eventuella dricks till guider
* Avbeställningsskydd och reseförsäkring

Tips!
Vill ni ändra boende i programmet går det bra, även att uppgradera till lyxigare eller billigare boende. Det går även bra att ändra i dag – för – dag-programmet, lägga till eller ta bort utflykter eller dagar efter eget tycke. Resan skall ses som ett förslag och vi skräddarsyr den helt efter era önskemål.

Vi reserverar oss för prisjusteringar pga valutaförändringar

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan