Kapstaden och vindistrikten

Kapstaden är en stad som, ju oftare man besöker den, bara har mer och mer att erbjuda. Vindistrikten kan man ägna hur mycket tid som helst åt. Sydafrika är den nionde största vinproducenten i världen. Det finns över 4000 vinproducenter i landet och vingårdarna sträcker sig över gigantiska områden. Den vanligaste gröna druvan är Chenin Blanc och den blå är Cabernet Sauvignon. Vinlandet erbjuder inte bara vin utan även fantastiska golfbanor och flertal aktiviteter. I detta reseförslag ingår ingen golf men det går självklart att lägga till det om man så önskar. De föreslagna vingårdarna ni får ifrån oss håller mycket bra klass och flera finns representerade på Systembolaget i Sverige.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1
Kapstaden
Vid ankomst på flygplatsen i Kapstaden blir ni mötta av en chaufför för en privat transfer till ert boende på Leewenvoet House. Hotellet är beläget i det nygamla området Gardens som numera är en mycket attraktiv stadsdel i centrala Kapstaden med många trevliga restauranger och nära till allt. Eftermiddagen består av en guidad stadsrundtur med bl. a utflykt till Table Mountain.

Dag 2-5
Kapstden Dessa dagar tillbringar ni i Kapstaden och ni får två heldagsutflykter på, av er, valda dagar. Den ena är en heldag runt Cape Peninsula med Godahoppsudden som en av många höjdpunkter. Den andra är en heldag i kulturens och historiens tecken, först en specialguidad tur i kåkstäderna och därefter en båttur ut till Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad i många år.

Dag 6
Stellenbosch Efter frukost får ni en bil levererad till hotellet och ni kör på egen hand den korta sträckan ut till Stellenbosch och tar in på Evergreen Manor. Hotellet har gamla anor och är byggt i Victoriansk stil. Hotellet ligger mitt i staden med ett rikligt utbud av restauranger, vinbutiker och shopping runt hörnet.

Dag 7-11
Stellenbosch Ni planerar dagarna i Stellenbosch som ni vill! Ni får mängder med information, tips och idéer av oss som gör att ni enkelt kan fylla dagarna med aktiviteter och trevliga utflykter. Ni får tips på vingårdar som är värda att besöka och flera golfbanor som finns endast några minuter med bil bort. Kommer ni på Sydafrikas vinter/vår, juli - november,  så ta en kort tur till havet och se de fantastiska valarna, Southern Right Whales. Besök även valhuvudstaden Hermanus.

Dag 12
Hemresa Idag lämnar ni Stellenbosch och Sydafrika och kör den korta sträckan till flygplatsen och lämnar er bil. Med er i bagaget har ni härliga minnen från er resa.

Resfakta Pris

Pris: 8 445 kr per person del i dubbelrum (högsäsong 15dec16-15jan17)

Pris: 7 665 kr per person del i dubbelrum (lågsäsong maj-sep16)

För andra datum, kontakta oss för pris

Detta ingår i priset:
* 5 nätter på Leeuwenvoet House inkl. frukost
* 6 nätter på Evergreen Manor inkl. frukost
* Transfer, aktivteter och utflykter enligt program
* Hyrbil VW Vivo liknande enligt program med A/C, krockskadeförsäkring, stöldskyddsförsäkring och självriskeliminering vid olyckor samt fria mil.

Detta ingår inte i priset:
* Flygresa tur o retur Sydafrika – Sverige, pris från ca 7 000kr
* Eventuell linbana upp till toppen på Table Mountain, ca 200 kr
* Måltider på utflykterna
* Dricks till guider och annan personal
* Kontarktavgift för bilen ca 50kr samt en leveransavgift på ca 250kr som betalas på plats

Tips!
Tänk på att detta endast är ett förslag och kan justeras helt efter era önskemål på upplägg, antal dagar och budget

Vi reserverar oss för prisjusteringar pga valutaförändringar

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan