Den perfekta kombinationsresan till Sydafrika med ett oslagbart pris 14 dagar.

Kombinera Kapstaden med safari, sol och bad på två veckor med mycket bra och trevligt boende. Pris 12 330kr per person, mer information under resfakta.

Fakta
• The Hyde All Suites Hotel****  ligger i stadsdelen Sea Point alldeles vid Atlantkusten. Hotellets rum består av suiter. De ”minsta” suiterna  är 44 m2. Gångavstånd till många bra restauranger och shopping. Till Waterfront tar det 5 minuter med taxi eller 30 – 35 minuters promenad längs strandpromenaden. Frukost serveras i hotellets matsal. Sovrum, vardagsrum och ett integrerat kök med  kylskåp och A/C i alla rum. Här finns också en trevlig pool och gym.

• Sibuya Game Reserve****  ligger i Eastern Cape och från den lilla staden Kenton on Sea, där incheckning sker, åker man flodbåt till lodgen som är en naturupplevelse utöver det vanliga. Sibuya har en schemalagd båttransport per dag, kl. 12.00 som ingår i priset. Observera att Sibuya ligger i ett malariafritt område. Här bor man i stora "tält", stora tält , tänk hus, med väggar av canvas, wc,  dusch och badkar med bekväma sängar och det bästa sänglinnet. Lite som Hemingway fast bättre. Naturligtvis finns det en trevlig uteplats att sitta på och bara njuta av naturen. Man tar gärna ett dopp i floden som innehåller saltvatten och här finns inga farliga djur. Riltigt bra.

• Crawfords Beach Lodge****  är en av väldigt få anläggningar som satsar på sol & bad semester i Sydafrika. Anläggningen ligger precis på kanten till Indiska Oceanen och detta område är subtropiskt vilket medför att vattnet är varmt och skönt hela året. Här kan ni också, mot tillägg på plats, rida, fiska, paddla kanot, köra quad bikes (fyrhjulingar) njuta av spa behandlingar, mm. Det finns inga solstolar på stranden utan ni får med er parasoll och strandhanddukar från lodgen. Inga strandförsäljare. Det är c:a 50 meter till havet. Naturligtvis finns även pool. Dessutom är det väldigt barnvänligt. Vill ni bo mer " vuxet " mer lite mer på egen hand, lite mer för er själva och lite mer exklusivt, kan vi boka er på Prana Lodge, granne till Crawfords.

Gästkommentarer om:
Kombinationsresa till Sydafrika med oslagbart pris