Afrikaresor på egen hand

Med våra resor på egen hand kan du njuta av din resa till Afrika och din resa till Sydafrika i full frihet utan att behöva ordna det praktiska själv. Du kan dessutom enkelt lägga till extranätter eller kanske en safari, en utflykt eller några sköna dagar på stranden. Du finner i vårt utbud ett antal reseförslag som du gör helt på egen hand och tidsmässigt när det passar dig bäst. Lyxigt eller enkelt – du bestämmer själv vad som passar dig och din plånbok. Vi skräddarsyr din resa till Afrika eller din resa till Sydafrika efter dina behov och intressen, det kostar inget extra då vi har mycket bra avtal med våra leverantörer utan kostsamma mellanhänder. Vi har dessutom bott eller har sett alla våra hotell som vi rekommenderar.

Du har också en trygghet genom att boka genom oss som skyddar dig mot åskmoln, snökaos, strejker, konkurs av flygbolag eller hotell osv. Läs mer under fliken överst på vår hemsida; Trygghetsgaranti.

Skräddarsydda resor

Vet ni när ni vill resa, hur länge, vilka intressen ni har, ungefärlig budget och smak så har vi på African Tours personliga erfarenheter av våra resmål och vi vet var ni kan hitta det ni söker. Vi hjälper er att sätta ihop er drömresa till Afrika utan extra kostnader. Vi ordnar med flyg, hyrbil, ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och safari för familjen

Den perfekta familjeresan! Detta är den absolut optimala resan för familjer med lite mindre barn. Många safarilodger i Sydafrika säger nej till barn under 12 år men i denna resa är hela familjen hjärtligt välkommen överallt! Ni börjar med några dagar i Kapstaden, där hotellet har pool. ....Läs mer »

Drömresa - Sydafrika och Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa. Res till Sydafrika och den underbara Kapstaden med en guidad dag i vindistriktet, åk på safari i Krugerparken i öppen jeep och leta djur, ät god mat och drick goda drycker och avluta i paradiset på White Pearl Resort i Moçambique med sol, bad och avkoppling. ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och safari

Detta är en av våra populäraste rundresor på egen hand med väldigt bra standard. Ni startar i Kapstaden och fortsätter sedan till Stellanbosch vidare till Montagu, Oudsthoorn, Knysna och avslutningsvis Kariega Private Game reserve. I Kapstaden finns det mycket att upptäcka och se, bl. a tar ni er ut till Goda Hoppsudden, ....Läs mer »

Zambia och Victoriafallen

Denna resa är ett förslag på hur man kan lägga upp några nätter vid Victoriafallen och även få safari i Botswana. Territoriet Norra Rhodesia administrerades av Sydafrikanska kompaniet från 1891 tills det tog över av Storbritannien 1923. Under 1920-talet och 1930-talet utvecklade framsteg inom gruvdrift ....Läs mer »från 9 630:-

Sydafrika runt: Krugerparken, Swaziland, St Lucia, Garden Route och Kapstaden

Detta är en av våra mest populära sydafrikaresor på egen hand där man får uppleva många av de höjdpunkter som finns att se i Sydafrika. Ni bor på två helt olika safarilodger i olika delar av Krugerparken där ni åker på safari i öppna fordon med guide. Ni bilar den vackra ....Läs mer »

Prisvärda Kapstaden, St Lucia och Safari

Sydafrikaresa på egen hand där du får uppleva den kosmopolitiska Kapstaden samt det underbara paradiset St. Lucia som erbjuder en mångfald av upplevelser. Safari i Sydafrikas äldsta reservat, inklusive alla av The Big Five, valskådning, jättesköldpaddor som lägger ägg, Zulubyar där man lever ....Läs mer »från 7 455:-

Kombinationsresa till Sydafrika med oslagbart pris

Den perfekta kombinationsresan till Sydafrika med ett oslagbart pris där ni kombinerar Kapstaden med safari, sol och bad på två veckor med mycket bra och trevligt boende. Två guidade utfkykter i Kapstaden ingår samt safari i öppen jeep med ranger. Ni har egen hyrbil från Port Elizabeth och det är bra vägar ....Läs mer »

Det bästa av Tanzania

Tanzaniaresa med fantastisk safari som avslutas på Zanzibar Tanzania gör dig aldrig besviken. Hur skulle det gå till med detta magnifika storviltsreservat, det oförglömliga Serengeti, den stora kratern Ngorongoro som fastställer uttrycket: "Att se är att tro", och inte minst Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. ....Läs mer »från 23 130:-

Kapstaden och Safari i Krugerparken

Upplev den kosmopolitiska Kapstaden i kombination med Krugerparken. Detta är två av de mest klassiska resmålen i Sydafrika. Kapstaden med sin avslappnade atmostfär och underbara vyer gör att besökaren bara efter några minuter blir helt hänförd och redan planerar sitt nästa besök. Krugerparken ....Läs mer »

Kapstaden och vindistrikten

Kapstaden är en stad som, ju oftare man besöker den, bara har mer och mer att erbjuda. Vindistrikten kan man ägna hur mycket tid som helst åt. Sydafrika är den nionde största vinproducenten i världen. Det finns över 4000 vinproducenter i landet och vingårdarna sträcker sig över gigantiska områden. ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken, Mocambique och ön Bazaruto Island

Ni åker på guidade utflykter i Kapstaden för att uppleva det bästa som staden har att erbjuda inklusive vindistrikten , guidade safariturer i Krugerparken i öppet fordon samt kopplar av med sol o bad och vattensporter på den orörda paradisön Bazaruto Island med boende i bungalow nära havet.Läs mer »

Sydafrika med safari och Moçambique med Guldkant

En resa med guldkant  till Sydafrika och Moçambique med rikt innehåll och femstjärnigt boende På denna resa får ni uppleva härliga kosmopolitiska Kapstaden med guidade utflykter, Goda Hoppsudden och vindistriktet med vinprovning. I Kapstaden kan ni njuta av vackra vyer, god mat och dryck. Kapstaden och dess omgivningar ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och St Lucia

Safari och Kapstaden samt varma bad Fem dagar i Kapstaden, med egen bil längs Garden Route och en avslutning i det tropiska paradiset St Lucia med sol och bad, safari, kultur och underbar avkoppling. Kapstaden behöver kanske ingen egen presentation men väl St. Lucia. Detta underbara område i nordöstra Sydafrika är sedan ....Läs mer »

Kapstaden, Sun City och Pilanesberg National Park med Safari

En fullspäckad rundresa för er med lite mindre tid, till Sydafrika med start i kosmopolitiska Kapstaden med förstklassigt boende mitt i Waterfront. Ni flyger till Johannesburg och vidare transport till Pilanesberg. Nu väntar två härliga dagar med safari och god mat i Pilansberg National Park. Detta är en av de största ....Läs mer »

Makutsi Safari Springs

Mellan Drakensbergen och Krugerparken i Sydafrika, vid Makutsiflodens strand ligger lodgen Makutsi Safari Springs. Här bor ni mitt i den afrikanska bushen i sk rondavels, små runda hus, och läget är utmärkt för den som verkligen uppskattar naturens lugn och ro. Här finns palmer och acaciaträd och runt lodgen ....Läs mer »från 10 100:-

Safari i Kenya, sol & bad på kusten

Denna safariresa tar er till några av de bästa nationalparker som Kenya har att erbjuda bla Maasai Mara och Amboseli National Park. Resan avslutas med sol och bad på Mombasas kust. Kenya är ett charmerande land med sin stora mångfald av upplevelser. Landet är också betraktat som hjärtat av Afrikansk safariupplevelse. ....Läs mer »

Kapstaden Garden Route och Krugerparken de Luxe

En resa som har allt det som står högt på önskelistan från våra resenärer. En perfekt kombination mellan storstaden Kapstaden, vindistrikten och den vackra vägen ”Garden route” samt en avslutning på en fantastisk safarilodge i Krugerparken. En sydafrikaresa för er med höga krav ....Läs mer »från 20 100:-

Kenya för barnfamiljen

En safariresa till Kenya som passar både stora och små. Resan avslutas med sol och bad på Mombasas kust. 13 dagar/12 nätter med bra boende Ni besöker Lake Nakuru nationalpark med dess sodasjö som är hemstad till mängder av fåglar bl.a. flamingos som ofta uppträder i mängder och "färgar" ....Läs mer »från 27 650:-

Ridning och safari i Sydafrika

Ridresa i fantastisk natur med många upplevelser African Tours & Safaris erbjuder ridning i vildmarkerna, dalarna, slätterna och de grandiosa bergstrakterna i det sydafrikanska höglandet. Efter ett par dagars ridning väntar fantastisk safari i Krugerparken i öppna fyrhjulsdrivna safarijeepar. Denna resa i Sydafrika vänder ....Läs mer »från 14 800:-