Moçambique som gränsar i söder till Sydafrika och i norr till Tanzania är en snabbt växande turistdestination och perfekt att kombinera med Sydafrika. Landet gränsar i väster till Krugerparken varifrån det är endast är ca 2,5 timmar med bil till huvudstaden Maputo. Landet är idag, efter många år av inbördeskrig, ett demokratiskt land och genomgår en omfattande uppbyggnadsprocess. Folket är vänliga och hjälpsamma och välkomnar alla besökare med stor värme.

Vi kallar dessa resor ”From City to Bush to Heaven” och de avslutas med och sol och bad på en av paradisöarna utanför Moçambiques kust. Öarna dit vi åker är belägna utanför Maputo, huvudstaden i Mocambique, eller lite mer norr ut i Bazaruto arkipelagen. Båda dessa är riktiga paradis. Oförstörda, inte överexploaterade och oerhört vackra. Människorna är vänliga och hjälpsamma. Skillnaden mellan de olika öarna, Inhaca och Bazaruto, är, förutom avståndet, att Bazaruto är lyxigare och lite mer privat.

Vi skräddarsyr även resor till andra badparadis i Mocambique, tex Tofu, Ponta Do Oro, Xai Xai, Vilanculos, Inhambane, Quirimbas arkipelagen etc.

En kanonresa med svensktalande guide. Upplev Kapstaden, safari och sol & bad i Mocambique.

En äventyrlig resa med safari, kultur och vackra stränder
En underbar resa i lyx för er som vill ha det lilla extra!
En underbar resa med Kapstaden, vinprovning, safari i Krugerparken och lyx vid stranden i Mocambique. Pris från 20 100kr.