Att resa i Sydafrika med detta lyxiga tåg, numera är de ofta diesel eller eldrivna, Rovos Rail med försiktigt renoverade vagnar i Mahogny och mässing, är en resa för livet. Ni möts på Rovos Rails privata station i Pretoria/Kapstaden med ett glas champagne och tilltugg, en orkester spelar och under tiden så tas era väskor ombord på Rovos Rail och återfinns sedan i er kupé. På detta lyxtåg ingår allt; frukost, trerätters luncher, 5 rätters middagar och vin av världsklass. Även drinkar ingår och detta serveras i de vackra salongsvagnarna. På kvällen klär man om till middagen, gärna aftonklädd och herrarna måste minst ha kostym och slips, många har smoking. Naturligtvis är det 24 timmars roomservice. Vissa utflykter ingår i turerna.

Det finns tre olika slags kupéer ombord på Rovos Rail att välja mellan: Pullman Suite, Deluxe suite och Royal suite. Samtliga hytter har badrum, dubbelsäng/twin, skrivpulpet och minibar. Största skillnaden är storleken på hytterna. Här presenterar vi Rovos Rails tågresor som går enligt tidtabell flera gånger per år. Kontakta oss för avresedatum och detaljerat program.

Pretoria – Kapstaden/eller omvänt, 3 dgr/2 nätter
Pretoria - Victoria Falls/eller omvänt, 3 dgr/2 nätter (4 dgr/3 nätter från 1 juni)
Pretoria – Durban/eller omvänt, 3dgr/2 nätter
Kapstaden till Victoriafallen eller omvänt, 6dgr/5 nätter varav en natt i Pretoria på hotel
Durban till Victoriafallen, 6dgr/5 nätter varav en natt i Pretoria på hotel

Varje år genomförs också 8 st längre resor:

Kapstaden till Cairo/eller omvänt, 27 eller 34 dagar. Går endast vartannat år
Kapstaden till Dar es Salaam eller omvänt, 14 dagar
Även en tur till Namibia genomförs som är på 8 dagar

Golf Safari 9 dagar/ 8 nätter.
En rundresa som startar och slutar i Pretoria och går via Krugerparken, Swaziland, Durban, Drakensbergen - Sun City, med massor av golf på världsklassbanor samt safari. Denna resa passar även icke golfaren då resan innehåller guidade utflykter och safaris medan golfarna spelar sina rundor. Läs mer här