Här finns några förslag på startpaket i Sydafrika med boende och utflykter i Kapstaden. Det kan vara skönt att veta att man tas om hand på flygplatsen av en privatchaufför och att allt boende de första dagarna är bokade. Vi hjälper er naturligtvis med fortsatt boende och utflykter om ni vill och gör gärna upp en resplan med kalkyl. Alla våra hotell är noga utvalda av oss på plats. Vi har direktavtal med alla hotell och ingen mellanhand vilket gör oss väldigt prisvärda. Det kostar inget extra om vi lägger upp er resa. Dessutom har vi kunskaper och erfarenhet från detta land sedan många år tillbaka. Vi har också en trygghetsgaranti för resenärer, se under fliken högst up på vår hemsida " Trygghet som resenär"
Dag 1. Vid ankomst hämtas ni på flygplatsen av er chaufför med namnskylt. Ni körs sedan till valt hotell.
Ni hämtas på hotellet på eftermiddagen för en guidad stadsrundtur och ett besök på Table Mountain, Taffelberget. Ni lämnas sedan vid ert hotell på sen eftermiddag. Utflykten sker i liten grupp och guidningen är på engelska.
Dag 2. En guidad heldag runt den vackra halvön Cape Peninsula med höjdpunkter som pingvinerna i Boulders, Godahoppsudden och som avslutning ett besök på den vackra och kända botaniska trädgården Kirstenbosch. Ni hämtas och lämnas på ert valda hotell . Utflykten sker i liten grupp och guidningen är på engelska.
Dag 3. Inget program
Dag 4. Utcheckning eller fortsatt boende
 

Gästkommentarer om:
Startpaket på egen hand i Kapstaden