Hoedspruit – Manyalete Reserve – Honeyguide Tented Safari Camp
Dag 1 – 3.
Ni flyger inrikes till Hoedspruit som ligger på västra sidan om Krugerparken. Här hämtar ni er hyrbil och kör i ca 40 minuter till Honeyguide Tented Safari Camp****. Honeyguide ligger i Manyelete reservatet som tillhör Greater Kruger Park. Det är alltså inget staket mellan Krugerparken och Manyelete. Här bor ni i stora tält med känsla av Hemmingways Afrika, i två nätter. Det finns inget staket runt campen så ni har sällskap av en ranger på kvällen som följer er till ert tält efter middagen. Här väntar några härliga safaridagar med äkta känsla från bushen. Här ingår förutom helpension två game drives, safariturer, per dag. Ni kan även gå på en bush walk med en beväpnad ranger. Maten som serveras är fantastisk och här finns en mycket bra vinkällare.

Krugerparken – Buhala Game Lodge
Dag 3 – 6.
Efter en morgonsafari och frukost åker ni till en annan typ av boende och lodge för safari i södra Krugerparken, men först skall ni köra den vackra vägen Panorama Route innan ni kör till Buhala Game Lodge****. Denna lodge ligger alldeles vid Crocodile River och ni kan sitta på verandan och se hur djuren kommer ner för att dricka i floden. Här väntar ytterligare tre härliga dagar med safari. Ni bor med en dag halvpension och två dagar helpension och ni åker på safari i öppet fordon med guide i Krugerparken, två dagar.

Swaziland
Dag 6.
Dags att lämna Krugerparken och köra vidare till Swaziland. Här övernattar ni på Royal Swazi Spa  Sun Hotel**** som ligger utanför huvudstaden Mbabane. Passa på att köra till Mlilwane reservatet och promenera med djur. Detta är en underbar känsla, det finns inga kattdjur men se upp med krokodilerna!

St Lucia – KwaZulu Natal
Dag 7-13.
Färden går vidare genom Swaziland och snart är ni i Sydafrika igen och kör till det lilla samhället St Lucia som är en del av ett värlsnaturarv, St Lucia Wetland, som nu bytt namn till iSimangaliso Wetland Park. St Lucia ligger precis vid Indiska Oceanen söder om Mocambique och har ett subtropiskt klimat. Ni bor 6 nätter på underbara Serene Estate**** och blir ordentligt ompysslade av det trevliga värdparet. Här finns mycket aktiviteter att välja mellan beroende på årstid, besök en Zuluby, nattsafari för att se jättesköldpaddorna lägga ägg på stranden, val och delfinskådning från båt, båttur på deltat för att se på det fantastiska fågellivet, alla flodhästar och krokodiler, sol o bad på vita stränder, snorkling runt vackra korallrev, dykning, hiking, hästridning och big game fishing bl.a. Samhället som är mycket trevligt, har ett antal mysiga o trevliga restauranger.

Port Elizabeth
Dag 13.
Nu lämnar ni detta paradis och kör till Durban för att lämna er hyrbil och tar ett inrikesflyg till Port Elizabeth. Här får ni en ny hyrbil och övernattar på Cape Flame Guest House**** i Port Elizabeth.

Garden Route - Knysna
Dag 14-15.
Den vackra vägen Garden Route väntar och ni kör mot Knysna och ni kör till Plettenberg Bay och bor i två nätter på Emily Moon River Lodge****. passa på att upptäcka den vackra lagunstaden Knysna och dess omgivningar. Här finns mycket att uppleva, ni får tips på aktiviteter av oss.

Riversdale
Dag 16
Resan fortsätter västerut och ni passerar städerna George och Mosselbay innan ni kommer till Riversdale där ni övernattar på De Doorn Kraal Guest House****

Kapstaden
Dag 17.
Efter ca 3 timmars körning på bra vägar är ni framme i Kapstaden och lämnar er bil. Ev. kan bilen hämtas på ert hotell för en liten kostnad av hyrbilsfirman. Ni skall nu bo fem nätter i Kapstaden på det läckra hotellet Romney Park**** som ligger i Sea Point.
Dag 18. Idag hämtas ni på ert hotell för en guidad stadsrundtur och ett besök på Table Mountain (Taffelberget) på eftermiddagen och lämnas på hotellet efter turen.
Dag 19. I dag hämtas ni på ert hotell för en heldags guidad tur runt Cape Peninsula och Godahoppsudden. Ni får även se pingvinerna i Boulders samt Kirstenbosch botaniska trädgård som några av höjdpunkterna. Ni lämnas på ert hotell på sena eftermiddagen.
Dag 20. Inga aktiviteter är inplanerade idag. Varför inte golfa, shoppa eller dyka med vithajar i bur? Vi hjälper er att boka.
Dag 21. Idag hämtas ni för ytterligare en guidad heldagstur till vindistriktet, Stellenbosch, Franschoek och Paarl. Det blir vinprovningar och källartur på några trevliga vingårdar. Ni lämnas på ert hotell på eftermiddagen.
Dag 22. Idag lämnar ni Sydafrika på eftermiddagen/kvällen för er resa hem till Sverige.