Table Mountain Vandring

En guidad heldagstur med vandring på Table Mountain. Ett underbart sätt att se och upptäcka Table Mountain med bl.a. Cecilia Waterfall, Castle Rock Cave och underbar utsikt från kanten av Central Table.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program och Resfakta

Ni når toppen på baksidan av Table Mountain via Cecilia Forest och ni passerar det imponerande Cecilia Waterfall på vägen. Ni bestiger Cecilia Ridge och når toppen i närheten av The Villers Dam, en av fem dammar på Table Mountain. Ni vandrar längs hela den östra sidan av Table Mountain och tar en omväg till Caste Rock grottan, en underbar utsiktsplats. Efter att ni nått toppen av Skeleton Gorge tar ni en paus och fortsätter sedan den sista delen av bestigningen. Njut av utsikten, variationen av fynbos (små buskar) och det praktfulla Table Mountain innan ni når den högsta toppen, Maclear's Beacon.

Här njuter ni av en lunch på Central Table med bästa utsikten i världen - Kapstaden och det vi kan se bortöver. Efter lunch fortsätter ni mot Western Table och på vägen kan ni få se en rock dassie eller två( liknar kaniner) och har tid att stanna till och titta på utsikten här och där.

Vi går nerför Plattenbklip Gorge och för den som önskar går det att ta linbanan istället ner till Tafelberg Road där turen avslutas.

Pris: 650 kr per person.
Transport till och från hotellet kan bokas mot tillägg för ca 200-250kr för en transfer.

Lunch ingår och tänk på att ta med dig mycket vatten.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan