Bröllopsresor och resor med guldkant

Under denna flik, Guldkant och Bröllopsresor, har vi samlat några förslag som sätter en extra guldkant på er resa till Afrika. Det är resor med lite exklusivare boende, lite exklusivare miljöer och lite extra allt. 

Kombinationen av vacker natur, oförglömlig safari, god mat, goda drycker, intressant kultur samt sol och bad erbjuder Afrika den perfekta balansen mellan aktivitet och avkoppling. Vi tar hand om allt och ser till att ni får den perfekta resan oavsett era önskemål! Bröllopsresan eller en resa med lite lyxigare touch som vi kallar Guldkantsresor.

Vi har lång erfarenhet som researrangör och med den tryggheten, passionen som driver oss och vår kunskap hjälper vi er att sätta  ihop en oförglömlig resa.

Saknar ni något eller vill ändra eller lägga till något så är vi på plats och lyssnar på era önskemål. Ring eller maila oss.  Inget är omöjligt. Vi kan Afrika!

Rovos Rail - lyxiga tågresor

Att resa i Sydafrika och Afrika med detta lyxiga tåg, Rovos Rail, med försiktigt renoverade vagnar i mahogny och mässing, är en resa för livet. Ni möts på Rovos Rails privata station i Pretoria/Kapstaden med ett glas champagne och tilltugg, en orkester spelar och under tiden så tas era väskor ombord på ....Läs mer »från 9 900 kr

Seychellerna och safari i Tanzania - En drömresa

En härlig resa med det lilla extra när det gäller lyx och vackra stränder med sol och bad. Ni börjar resan med några dagars safari i de mest berömda parkerna i Tanzania och avslutar sedan på två olika resorts på vackra Seychellerna. Safari i Tanzania kan göras året om, men kanske inte ....Läs mer »

Sydafrika till Namibia med Rovos Rail

Denna niodagars resa på 3400 kilometer tar oss från savannerna i Highveld till Atlanten i väst.Vi börjar i Pretoria och har vårt första stopp i Kimberley, centrum för en världskända diamant rush, där det finns möjlighet att återuppleva 1870-talets känsla av gruvbyn och arbetet här. ....Läs mer »

Drömresa - Sydafrika och Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa. Res till Sydafrika och underbara Kapstaden med en guidad dag i vindistriktet, åk på safari i Krugerparken i öppen jeep och sök efter vilda djur, ät god mat och drick goda drycker. Avsluta i paradiset på White Pearl Resort i Moçambique med sol, ....Läs mer »

Från Serengeti till Strand - Tanzania och Zanzibar

Tanzania sviker aldrig! Detta är en resa i enklare boende med underbara upplevelser. Här besöker ni det magnifika storviltsreservatet Serengeti, den stora Ngorongorokratern som fastställer uttrycket, ”att se är att tro” och inte minst Afrikas högsta berg, Kilimanjaro. Allt detta tillsammans med magiska dagar ....Läs mer »från 25 525 kr

Resa med guldkant till Tanzania och Zanzibar

En resa för er med höga förväntningar på upplevelser, bra service, fantastiskt boende, ostördhet, god mat och goda drycker. Kort sagt en femstjärnig upplevelse för er som söker lugn och ro på ett positivt sätt. En guldkantsresa för smekmånadspar, jubilarer eller för er med högt ....Läs mer »

Savannens hjärta: Kenya och Diani Beach

Kenya är hjärtat av den afrikanska safariupplevelsen. Ni reser till det kända reservatet Masai Mara, som med sina vida vyer och sitt masaifolk charmar alla. Resan avslutas med sol & bad på Kenyas östkust, där vita sanddyner, korallblått hav, strålande sol och vajande palmer skapar en perfekt harmoni och ....Läs mer »

Sydafrika med safari och Moçambique med guldkant

En resa med guldkant  till Sydafrika och Moçambique med rikt innehåll och femstjärnigt boende På denna resa får ni uppleva härliga kosmopolitiska Kapstaden med guidade utflykter, Godahoppsudden och vindistriktet med vinprovning. I Kapstaden kan ni njuta av vackra vyer, god mat och dryck. Kapstaden och dess omgivningar ....Läs mer »

Sydafrika, Rovos Rail, Victoriafallen och Botswana med guldkant

Detta är en mycket exklusiv resa för er som söker det lilla extra och som bjuder på de bästa upplevelserna i dessa tre länder, Sydafrika, Zambia och Botswana, med boende av högsta klass. Ni kommer att möta den vackra internationella Kapstaden och åka på safari i det kända reservatet Sabi Sabi ....Läs mer »

Tanzania Flying Safari

I 8-dagar och 7-nätter kommer ni att resa med komfort och stil. Ni kommer att bo på de fina, femstjärniga lodger som ingår i Elawana collection och flyga mellan platserna i lyxiga propellerflygplan med stora och bekväma skinnsäten. Ni kommer att uppleva en fantastisk safari med mycket och unikt djurliv i nationalparker ....Läs mer »från 35 750 kr

Zambezi Queen

Zambezi Queen är ett elegant och lyxigt fartyg som rör sig längst Chobe River endast några kilometer från där Botswana, Namibia, Zambia och Zimbabwe möts. Från sin privata balkong eller från däck spanar man efter alla de vilda djur som rör sig i Chobe National Park. Under dagarna på Zambezi ....Läs mer »

Afrikas Diamant - Tanzania och Zanzibar

För att en diamant ska kunna skina med all sin glans måste den ha samtliga kvaliteter och därefter slipas till perfektion. Den här resan är vår perfekta diamant. Femstjärnigt boende med allt inkluderat. Ni kommer att uppleva paradis efter paradis med god mat och oförglömliga upplevelser. Allt detta i en ....Läs mer »från 57 950 kr

Botswana express - 4 nätter - Okavango Delta och Chobe

Upplev en safari i Botswana på gammaldags sätt men ändå på ett lyxigt vis i Meru style safari tents i Okavango Delta och i Chobe National Park. Upplev safari till fots, i Mokoro kanot i Deltat, i båt på Chobe River och safari i öppen jeep. Genom att flyga i små plan mellan camperna, fly in safari, ....Läs mer »

Botswana safari med guldkant - all inclusive - fly in

En safariresa till orörda Botswana för finsmakaren Botswana med sin känsliga natur har inga förutsättningar för massturism och därför har regeringen i första hand valt att satsa på så kallad miljöturism med bland annat exklusiv safari för rika turister. Näringen växer snabbt ....Läs mer »från 43 700 kr

Det bästa av Tanzania

Tanzaniaresa med fantastisk safari som avslutas på Zanzibar med 5 stjärnigt boende. Tanzania gör dig aldrig besviken. Hur skulle det gå till med detta magnifika storviltsreservat, det oförglömliga Serengeti, den stora kratern Ngorongoro som fastställer uttrycket: "Att se är att tro", och inte minst ....Läs mer »