Resor för funktionshindrade i Sydafrika

Nämn Afrika och Sydafrika som resedestination och något av det första som dyker upp i huvudet är ”Safari”. Visioner om kakitältsläger i ”bushen”, middag vid lägerelden, solnedgångar över stäppen och ett överflödande storviltsliv. Här brukar de flesta rörelsehindrades intresse svalna eller helt avta beroende på att detta är en upplevelse som få kan föreställa sig att själva få uppleva. Rullstolar, kryckor och Afrikas stäpper och safariområden går inte ihop.

Men så är inte fallet!

Vi har tillsammans med våra samarbetspartners i Sydafrika skapat utomordentligt goda möjligheter för alla, allt från helt friska människor till de av oss som är beroende av motoriserade rullstolar att på bekvämt sätt få uppleva det som detta fantastiska land har att erbjuda.

Safari i Krugerparken 8 dagar för funktionshindrade

Detta är en fantastisk resa där ni får uppleva det bästa av vad Krugerparken har att erbjuda. Resan startar i Johannesburg varifrån resan mot Krugerparken börjar. Ni bor på olika lodger och åker på safariexpeditioner för att leta efter ”The Big Five” (lejon, elefant, noshörning, ....Läs mer »

Safari för funktionshindrade

Ett riktigt äventyr Våra safariresor är inte för dom bortskämda med krav på lyx och glamour. Att uppleva och upptäcka Afrikas bush i tillrättalagda och konstgjorda miljöer är att missa poängen fullständigt! Afrika är inte ”Disney”. Att resa i den Afrikanska bushen och bo ....Läs mer »