Det Stora Äventyret-Kenya och Zanzibar

8 dagar

Följ med på en fantastisk resa med Sven och Linda! Ni får en helt unik upplevelse med att träffa Sven och Lindas vänner sen många år tillbaka, masaajerna. Ni får även åka på spännande i safari i berömda Masai Mara och för de som vill kan man lägga till några avslappnande dagar på Zanzibar.

Läs mer
från 29 985:-

Guidade rundresor

Att åka med på en guidad rundtur med duktiga svenska och lokala guider är ett utmärkt sätt att få ut det bästa av Afrikaresan. Du behöver bara tänka på att njuta av resan, vyerna, det fina boendet, maten och de spännande berättelserna.

Vi har producerat ett antal rundresor i grupp med erfarna guider som följer med på hela resan. Dessa resor har fasta avresedatum som du finner här på hemsidan. Du är hjärtligt välkommen att titta in på de följande sidorna för att hitta inspiration och idéer till din drömresa.

Guidade rundresor med svensktalande guide

Här har vi sammanställt alla våra guidade rundresor som har svensktalande guide. Dessa resor hittar du även under guidade rundresor. Läs mer »

Stora rundresan i Sydafrika

En komplett och prisvärd resa med svensktalande guide Sydafrika, en upplevelse för livet, ett land fyllt av kontraster och underbar natur. Vår rundresa täcker det bästa Sydafrika har att erbjuda. Oförglömliga safariupplevelser, häpnadsväckande natur, vackra stränder, sköna vingårdsupplevelser ....Läs mer »21 dagarfrån 36 985:-

Kapstaden, Garden Route och Safari - Sydafrika i ett nötskal

Kapstaden, Garden Route & Safari - En klassisk sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen Vi börjar i magiska Kapstaden, fortsätter med vindistrikten och avslutar med safari i vildmarken. Däremellan färdas vi längs med Garden Route och njuter av vackra omgivningar. Om någon avreseort är fullbokad, kontakta ....Läs mer »15 dagarfrån 34 985:-

Namibias Höjdpunkter

Namibia är landet med häftig natur av sanddynor, öken och ett fantastiskt djurliv. Under denna rundresa på 16 dagar inkl. resa upplever ni bland annat Sossusvleis röda sanddynor, Fish River Canyons otroliga vyer, Spitzkoppes häftiga granittoppar och nationalparken Etosha med ett underbart djurliv. Så luta er tillbaka ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken & Mocambique - En förstklassig resa med guide

Kapstaden, Krugerparken och Moçambique - En förstklassig rundresa med svensktalande guide Vi upplever en av världens vackraste städer, Kapstaden och vindistriktet. Vi åker på safari i öppna fordon med guide i Krugerparken och letar efter bla ”The Big Five”. Vi avslutar sedan resan med att koppla ....Läs mer »

Namibia och Botswana med Victoriafallen

Besök tre skilda länder på mindre än två veckor, tillsammans med en svensktalande guide. Upplev fantastisk safari i parker som Etosha National Park och Chobe National Park med utrotningshotade noshörningar, elefanter, lejon och många andra ståtliga djur. Möt lokalbefolkningen och bli berörd ....Läs mer »15 dagarfrån 38 495:-

Vandringsresa i Sydafrika

Få länder kan matcha Sydafrikas kombination av fantastisk natur, äventyr och njutningsfulla stunder. Det är den perfekta destinationen för storslagna och spännande vandringsupplevelser, och Kaphalvön erbjuder ett koncentrat av allt det som är gör Sydafrika så underbart. Som utgångspunkt för ....Läs mer »10 dagarfrån 21 995:-

Vandra i Sydafrika och Swaziland

Utforska det stora djurlivet i Kruger National Park. Vi njuter av vandring i Swaziland och Zulus. Vi besöker våtmarker, djurliv och stränderna i Kwazulu- Natal innan vi beger oss till toppen av Drakensbergen. Svårighetsgraden på vandringen varierar från dag till dag men man skall vara i god kondition, se program för ....Läs mer »

Botswanas Vilda Parker

En underbar resa genom Botswana, ett av världens vackraste och bästa safariländer. Upplev slätterna i Magadikgadi, Okavangodeltat med Moremi och det rika djurlivet i Chobe nationalpark och se de magnifika Victoriafallen. Resan sker i liten grupp, minmum 2 och maximum 12 med engelsktalande guide. Läs mer »

Krugerparken, Swaziland och Mocambique

Denna resa till Sydafrika och Mocambique är för er med en äventyrlig själ med ett relativt få dagar till förfogande men som vill ha massor av upplevelser. Man behöver inte vara vältränad men vaken för naturupplevelser. Resan till Sydafrika och Mocambique ger er som älskar att se och uppleva exotiska ....Läs mer »

Vandra i Sydafrika och Swaziland

Utforska det stora djurlivet i Kruger National Park. Vi njuter av vandring i Swaziland och Zulus. Vi besöker våtmarker, djurliv och stränderna i Kwazulu- Natal innan vi beger oss till toppen av Drakensbergen. Svårighetsgraden på vandringen varierar från dag till dag men man skall vara i god kondition, se program för ....Läs mer »

Cykla på Zanzibar

Zanzibar med sina vita sandstränder, sol, vajande palmer, vackra palats och havet där man kan bada, snorkla och dyka året runt. Upplev denna fantastiska ö på två hjul. Vi cyklar runt den gröna ön som frodas av grönska och djungel. Vi upplever kryddodlingar och cyklar genom byar och landskap som ger en ....Läs mer »11 dagarfrån 23 995:-

Pionjärresa i Zambia, Malawi, Moçambique och Sydafrika

Följ med på en spännande upplevelse och äventyrsresa i Afrika med safari i Zambia, Malawi, Moçambique och Sydafrika. Vi kommer att utforska mångfalden i några av de mindre beresta länderna i södra Afrika. Äventyr kombinerat med både bekvämlighet och rustikare, enklare boende.Denna safariresa ....Läs mer »

Kenya och Tanzania en unik rundresa

Följ med på ditt livs safari, ordet safari är Swahili och betyder resa. Ni kommer att uppleva en mångfald av landskap som är väldigt varierande. Ett överflöd av djurliv finns  i både Tanzania och Kenya och ni får uppleva alla de kända nationalparkerna och reservaten. Vi besöker Masai ....Läs mer »

Upptäck Namibia

En fantastisk rundresa i Namibia med engelsktalande guide med höjdpunkter som Sossusvlei, Sesirem Canyon (världens näst största efter Grand Canyon), Etosha National Park, Kalahariöknen och mycket mer! Resan avgår 2 gånger/månad, förutom aug-nov då den går 4-5 gånger/månad. Se ....Läs mer »

Det Stora Äventyret-Kenya och Zanzibar

En upplevelseresa i massajland med djur, natur, kultur och två svensktalande guider. För den som vill, kan man som avslutning lägga till 4 nätter med sol och bad på exotiska Zanzibar och 2 nätter i charmiga Stone Town. Tillsammans med Linda Rasmussen och Sven Zetterlund som ägnat de senaste 20 åren åt ....Läs mer »8 dagarfrån 29 985:-

Upptäcksresa på Madagaskar - Stora Rundresan

Detta är en fantastisk rundresa med den engelsktalande guiden Klaus Heimer, som har bott i landet i mer än 12 år som fotograf och journalist. Turen går först till det vulkaniska området kring Ampefy och Analavory, sedan till östra delen av landet, längs Pangalanes kanalen, genom Tamatave och Foulpointe ....Läs mer »

Safari & Strand i Tanzania - Nyårsresa

Vår populära och uppskattade resa till Tanzania och Zanzibar över nyår med avresa 26/12 och hemesa 6/1. Rundresa med engelsktalande guide i mindre grupp, mycket populär och uppskattad! Denna resa till Tanzania tar er på safari till den kända parken Tarangire National Park, det kända området Ngorongoro ....Läs mer »13 dagarfrån 44 985:-