Jul och Nyårsresor i Afrika

Här är förslag på vad ni kan göra för att slippa julstress, mörka dagar och snöslask. Åk iväg på någon av våra guidade rundresor. Det enda du behöver tänka på då är att njuta av resan, vyerna, kulturen, maten och de örglömliga upplevelserna. Vi tar hand om dig och gör Afrika till ditt Afrika.

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Kapstaden, Garden Route och Safari - Sydafrika i ett nötskal

Kapstaden, Garden Route & Safari - En klassisk sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen En klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen! Vi börjar i magiska Kapstaden, fortsätter med vindistrikten och avslutar med safari i vildmarken. Däremellan färdas vi längs med Garden Route och njuter av vackra omgivningar. Innan ....Läs mer »16 dagarfrån 34 985 kr

Kapstaden, Krugerparken & Mauritius - En guidad resa, flera upplevelser

Kapstaden, Krugerparken och Mauritius - En guidad resa - flera upplevelser Vi börjar med att uppleva en av världens vackraste städer, Kapstaden, och dess magiska vindistrikt. Resan fortsätter med safari i öppna fordon i Krugerparken där vi och vår guide letar efter bland annat ”The Big Five”. Vi ....Läs mer »

Safari & Strand i Tanzania - Nyårsresa

Denna resa till Tanzania tar er på safari till de kända parkerna Tarangire National Park och Serengeti National Park, men även till området Ngorongoro med dess mäktiga krater. Vi avslutar med sol och bad på den vackra ön Zanzibar. Upplev savanner, sjöar, berg och Akacieträden som är så signifikativa ....Läs mer »

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan