Mabula Game Lodge - Malariafritt reservat norr om Johannesburg

Upplev safari på det malariafria reservatet Mabula Game Reserve som ligger ligger beläget ca 2.5 timmar norr om Johannesburg. Detta malariafria reservat är på 12 000 hektar och har ett rikt fågelliv samt ”the big five”; lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning. Mabula erbjuder exklusivt boende med alla bekvämligheter i en naturskön miljö.

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1
Johannesburg Vid ankomst till Johannesburgs flygplats på morgonen blir ni upphämtade av vår representant som visar er till bilen och därefter kör er ca 2,5 timmar norr till Mabula Game Lodge. Vid ankomst till lodgen äter ni lunch och checkar därefter in på rummet. Ni har här lite egen tid innan ni på eftermiddagen möts i receptionen för lite kaffe och te innan ni beger er ut på er första safaritur i öppna jeepar. Ni letar efter de vilda djuren och när skymingen börja komma stannar ni till för en liten "sundowner" (dryck i solnedgången) för att njuta av vackra naturen. Tillbaka på lodgen avnjuter ni middag.
 
Dag 2
Mabula Game Lodge
Ni blir väckta tidig morgon för att åka ut på safaritur och möta de vilda djuren i gryningen. Upplev naturen när den håller på att vakna. Tillbaka på lodgen äter ni frukost och därefter spenderar ni dagen på lodgen. Slappa vi poolen, avnjut en behandling på Mabula Spa eller varför inte upptäck Mabula Game Reserve från luften genom att boka en ballongtur. På eftermiddagen möts ni i receptionen igen för en eftermiddagssafari med middag tillbaka på lodgen.
 
Dag 3
Avresa
Sista morgonen och ni blir väckta tidig morgon för er safaritur. Frukost och därefter utcheckning. Transfer tillbaka Johannesburg där ni kan fortsätta er resa till tex. Kapstaden, Mocambique, Victoriafallen. Ni väljer och vi skräddarsyr.

Pris

Pris: 5 485 kr per person, del i dubbel exkl. flyg
Priset gäller fram till 31 december, 2016

I priset ingår:

* 2 nätter på Mabula Game Lodge inkl. helpension och 2 safariturer/dag
* Transfer enligt program
* Trygghetsgaranti

I priset ingår ej:

* Flyg
* Dryck
* Parkavgift ca 100 kr per bil
* Extra utflykter som önskas i programmet
* Dricks till guider och övrig personal

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan