Safariresor i Afrika

Safariresor i Afrika, Sydafrika, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Namibia, Tanzania, Mocambique och Kenya

Hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns safari med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just din safariresa i Afrika som går till Krugerparken i Sydafrika, Serengeti i Tanzania, Masai Mara i Kenya och mindre kända men lika fascinerande platser. Vi anordnar safariresor där du kan välja mellan lyxiga safarilodger alternativt ett enklare boende om så önskas.

Låt dig inspireras och bered dig för mötet med "The Big Five": lejon, elefant, buffel, leopard och noshörning.

Walking safari i Krugerparken

Prisvärd och unik walking safari i det exklusiva Big Five området, Greater Kruger National Park. Det finns en stor skillnad mellan att uppleva en safari i Afrika till fots, ”i gammal stil”, än se djuren från de tonade fönstren i en lyxig buss! Att gå är att vara ute med det afrikanska djurlivet, dela ....Läs mer »

Det Stora Äventyret-Kenya och Zanzibar

En resa fylld av upplevelser och starka intryck från det vilda Afrika med två svensktalande erfarna guider. Vill du få ytterligare upplevelser kan du avsluta med 6 nätter på exotiska Zanzibar med sol och bad vid Indiska Oceanen och spännande arabisk kultur i huvudstaden Stone Town. Dina guider i Masai Mara, ett av ....Läs mer »8 dagarfrån 33 985 kr

Spännande safari och strandliv på höstlovet

Låt oss ta hand om er familj över höstlovet. Här är en perfekt kombinationsresa där ni börjar med spännande safari i det malariafria reservatet Sibuya Game Reserve där ni spanar efter de vilda djuren. Därefter avslutar ni med härliga dagar vid stranden i det mysiga samhället Cape St Francis. ....Läs mer »

Kenya för barnfamiljen

En safariresa till Kenya som passar både stora och små. Resan avslutas med sol och bad på Mombasas kust. 13 dagar/12 nätter med bra boende. Ni besöker Lake Nakuru National Park med dess sodasjö som är hemstad till mängder av fåglar bl a flamingos, som ofta uppträder i mängder och "färgar" ....Läs mer »från 27 650 kr

Botswana express - 4 nätter - Okavango Delta och Chobe

Upplev en safari i Botswana på gammaldags sätt men ändå på ett lyxigt vis i Meru style safari tents i Okavango Delta och i Chobe National Park. Upplev safari till fots, i Mokoro kanot i Deltat, i båt på Chobe River och safari i öppen jeep. Genom att flyga i små plan mellan camperna, fly in safari, ....Läs mer »

Safari i Selous Game Reserve i Tanzania med barfotaliv på Zanzibar

Upplev sol och bad på Zanzibar samt safari i Selous Game Reserve från 12 990 kr per person i 7 dagar/6 nätter. Se även vårt utökade program för 10 dagar/9 nätter samt 12 dagar/11 nätter. Detta är för er som vill uppleva det riktiga Afrika! Upplev Selous Game Reserve i Tanzania ....Läs mer »

Mabula Game Lodge - Malariafritt reservat norr om Johannesburg

Upplev safari på det malariafria reservatet Mabula Game Reserve som ligger ligger beläget ca 2.5 timmar norr om Johannesburg. Detta malariafria reservat är på 12 000 hektar och har ett rikt fågelliv samt ”the big five”; lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning. Mabula erbjuder exklusivt boende med ....Läs mer »

Drömresa - Sydafrika och Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa. Res till Sydafrika och underbara Kapstaden med en guidad dag i vindistriktet, åk på safari i Krugerparken i öppen jeep och sök efter vilda djur, ät god mat och drick goda drycker. Avsluta i paradiset på White Pearl Resort i Moçambique med sol, ....Läs mer »

Safariäventyr i Sydafrika, Zimbabwe & Botswana

Var med om otroliga safariupplevelser i Sydafrika, Zimbabwe och Botswana. Bevittna de imponerande Victoriafallen, se djurlivet i berömda Hwange National Park på safari, flyg in i hjärtat av Okavangodeltat och upptäck dess hemligheter i Mokorokanot, i båt eller till fots och förundras över hundratals elefanter längs ....Läs mer »från 34 910 kr

Kapstaden och safari i Krugerparken

Upplev den kosmopolitiska Kapstaden i kombination med Krugerparken. Detta är två av de mest klassiska resmålen i Sydafrika. Kapstaden med sin avslappnade atmostfär och underbara vyer gör att besökaren efter några minuter är helt hänförd och redan planerar sitt nästa besök. Krugerparken ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och safari för familjen

Den perfekta familjeresan! Detta är den absolut optimala resan för familjer med lite mindre barn. Många safarilodger i Sydafrika säger nej till barn under 12 år men i denna resa är hela familjen hjärtligt välkommen överallt! Ni börjar med några dagar i Kapstaden, där hotellet har pool. ....Läs mer »

Kapstaden Garden Route och Krugerparken de Luxe

En resa som har allt det som står högt på önskelistan från våra resenärer. En perfekt kombination mellan storstaden Kapstaden, vindistrikten och den vackra vägen ”Garden route” samt en avslutning på en fantastisk safarilodge i Krugerparken. En sydafrikaresa för er med höga krav ....Läs mer »från 20 100 kr

Kapstaden, Krugerparken, Mocambique och ön Bazaruto Island

Ni åker på guidade utflykter i Kapstaden för att uppleva det bästa som staden har att erbjuda inklusive vindistrikten , guidade safariturer i Krugerparken i öppet fordon samt kopplar av med sol, bad och vattensporter på den orörda paradisön Bazaruto Island med boende i bungalow nära havet.Läs mer »

Prisvärda Kapstaden, St Lucia och Safari

Sydafrikaresa på egen hand där du får uppleva den kosmopolitiska Kapstaden samt det underbara paradiset St. Lucia som erbjuder en mängd av upplevelser. Safari i Sydafrikas äldsta reservat, inklusive alla av "The Big Five", valskådning, jättesköldpaddor som lägger ägg och Zulubyar där ....Läs mer »från 7 455 kr

Kapstaden, Sun City och Pilanesberg National Park med safari

En fullspäckad rundresa, för er med lite mindre tid, till Sydafrika med start i kosmopolitiska Kapstaden med förstklassigt boende mitt i Waterfront. Ni flyger till Johannesburg och åker vidare till Pilanesberg. Här väntar två härliga dagar med safari och god mat i Pilansberg National Park. Detta är en ....Läs mer »

Safari i Kenya, sol & bad på kusten

Denna safariresa tar er till några av de bästa nationalparker som Kenya har att erbjuda bl a Maasai Mara och Amboseli National Park. Resan avslutas med sol och bad på Mombasas kust. Kenya är ett charmerande land med sin stora mångfald av upplevelser. Landet är också betraktat som hjärtat av Afrikansk safariupplevelse. ....Läs mer »

Safari i norra Tanzania

Denna safari tar dig till tre av Tanzanias mest spektakulära attraktioner. Du startar vid Ngorongoro kratern där det finns en stor population av vilda djur året runt. Kratern är en attraktion i sig själv och är en av naturens underverk. Sedan tar safariresan dig till Serengeti, antagligen det mest kända viltreservatet ....Läs mer »

Sydafrika med safari och Moçambique med guldkant

En resa med guldkant  till Sydafrika och Moçambique med rikt innehåll och femstjärnigt boende På denna resa får ni uppleva härliga kosmopolitiska Kapstaden med guidade utflykter, Godahoppsudden och vindistriktet med vinprovning. I Kapstaden kan ni njuta av vackra vyer, god mat och dryck. Kapstaden och dess omgivningar ....Läs mer »

Sydafrika runt: Krugerparken, Swaziland, St Lucia, Garden Route och Kapstaden

Detta är en av våra mest populära sydafrikaresor på egen hand där man får uppleva många av de höjdpunkter som finns att se i Sydafrika. Ni bor på två helt olika safarilodger i olika delar av Krugerparken där ni åker på safari i öppna fordon med guide. Efter det bilar ni längst ....Läs mer »

Zambia och Victoriafallen

Denna resa är ett förslag på hur man kan lägga upp några nätter vid Victoriafallen och även få safari i Botswana. Territoriet Norra Rhodesia administrerades av Sydafrikanska kompaniet från 1891 tills det tog över av Storbritannien 1923. Under 1920-talet och 1930-talet utvecklade framsteg inom gruvdrift ....Läs mer »från 9 630 kr