Kenya är ett charmerande land med sin stora mångfald av upplevelser. Landet är också betraktat som hjärtat av Afrikansk safariupplevelse. För besökaren lovas världens bästa storviltsupplevelser, oförstörda stränder med turkost vatten, spektakulära landskap med höga berg, savann eller halvöken samt  antika Swahilistäder och sist men inte minst; en hjärtlig och naturlig gästvänlighet.

Masaifolket är ett färgglatt inslag i den Kenyanska landsbygden. Folket lever huvudsakligen av boskapsuppfödning men de är också mycket skickliga jägare och bedriver jakt enbart utrustade med långa stavar. De är också oerhört viga och kan hoppa jämfota upp till 80 cm. Har besökaren tur kan man få ta del av en äkta Masai marknad vilket är en upplevelse utöver det vanliga.

Vi visar enbart ett fåtal resor till Kenya på vår hemsida. Vi kan naturligtvis skräddarsy er safari resa till Kenya. Allt beroende på plånbok, antal resenärer eller antal dagar. Vi har ett flertal lodger eller camps att välja på. Eftersom det är reguljärflyg och inte charter reser ni när det passar er. Ni kan naturligtvis avsluta safarin på den fina Mombasakusten eller på Zanzibar. Mejla eller ring till oss när ni vill resa till Kenya så skall vi sätta ihop ett trevligt förslag åt er utan kostnad.

En upplevelseresa i massajland med djur, natur, kultur som avslutas på Zanzibar.
Resa till Kenya som passar både stora och små och avslutas med sol & bad på Mombasas kust . Pris från 21 750kr
Fantastisk safari i Kenya och Tanzania med bra boende. Pris från 25 300kr

En härlig kombination av safari och golf i Kenya som erbjuder en av världens bästa safari. Pris från 15 850kr.

Kenyaresa med safari i Tsavi och sol och bad på Diani Beach. Pris från 13 700kr