Safariresor i Sydafrika

Safariresor i  Sydarika

Hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns safari med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just din safariresa i Sydafrika som går till Krugerparken, Pilanesbrg, Kariega och mindre kända men lika fascinerande platser. Vi anordnar safariresor där du kan välja mellan lyxiga safarilodger alternativt ett enklare boende om så önskas.

Låt dig inspireras och bered dig för mötet med "The Big Five": lejon, elefant, buffel, leopard och noshörning.

Fakta om Krugerparken

Där nästan 2 miljoner hektar av en unik mångfald av livsformer, tillsammans med historiska och arkeologiska sevärdheter finns – Det är det riktiga Afrika! Den världsberömda Kruger National Park erbjuder afrikanska vildmarksupplevelser som är bland de bästa i världen. Parken, som grundades 1898 ....Läs mer »

Kapstaden och safari i Krugerparken

Upplev den kosmopolitiska Kapstaden i kombination med Krugerparken. Detta är två av de mest klassiska resmålen i Sydafrika. Kapstaden med sin avslappnade atmostfär och underbara vyer gör att besökaren efter några minuter är helt hänförd och redan planerar sitt nästa besök. Krugerparken ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och safari för familjen

Den perfekta familjeresan! Detta är den absolut optimala resan för familjer med lite mindre barn. Många safarilodger i Sydafrika säger nej till barn under 12 år men i denna resa är hela familjen hjärtligt välkommen överallt! Ni börjar med några dagar i Kapstaden, där hotellet har pool. ....Läs mer »

Kapstaden Garden Route och Krugerparken de Luxe

En resa som har allt det som står högt på önskelistan från våra resenärer. En perfekt kombination mellan storstaden Kapstaden, vindistrikten och den vackra vägen ”Garden route” samt en avslutning på en fantastisk safarilodge i Krugerparken. En sydafrikaresa för er med höga krav ....Läs mer »från 20 100 kr

Kapstaden, Garden Route och St Lucia

Safari och Kapstaden samt varma bad Fem dagar i Kapstaden, med egen bil längs Garden Route och en avslutning i det tropiska paradiset St Lucia med sol och bad, safari, kultur och underbar avkoppling. Kapstaden behöver kanske ingen egen presentation men väl St. Lucia. Detta underbara område i nordöstra Sydafrika är sedan ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken, Mocambique och ön Bazaruto Island

Ni åker på guidade utflykter i Kapstaden för att uppleva det bästa som staden har att erbjuda inklusive vindistrikten , guidade safariturer i Krugerparken i öppet fordon samt kopplar av med sol, bad och vattensporter på den orörda paradisön Bazaruto Island med boende i bungalow nära havet.Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och safari

Detta är en av våra populäraste rundresor på egen hand med väldigt bra standard. Ni startar i Kapstaden och fortsätter sedan till Stellanbosch vidare till Montagu, Oudsthoorn, Knysna och avslutningsvis Kariega Private Game Reserve. I Kapstaden finns det mycket att upptäcka och se, bland annat tar ni er ut till Godahoppsudden, ....Läs mer »

Prisvärda Kapstaden, St Lucia och Safari

Sydafrikaresa på egen hand där du får uppleva den kosmopolitiska Kapstaden samt det underbara paradiset St. Lucia som erbjuder en mängd av upplevelser. Safari i Sydafrikas äldsta reservat, inklusive alla av "The Big Five", valskådning, jättesköldpaddor som lägger ägg och Zulubyar där ....Läs mer »från 7 455 kr

Kapstaden, Sun City och Pilanesberg National Park med safari

En fullspäckad rundresa, för er med lite mindre tid, till Sydafrika med start i kosmopolitiska Kapstaden med förstklassigt boende mitt i Waterfront. Ni flyger till Johannesburg och åker vidare till Pilanesberg. Här väntar två härliga dagar med safari och god mat i Pilansberg National Park. Detta är en ....Läs mer »

Mabula Game Lodge - Malariafritt reservat norr om Johannesburg

Upplev safari på det malariafria reservatet Mabula Game Reserve som ligger ligger beläget ca 2.5 timmar norr om Johannesburg. Detta malariafria reservat är på 12 000 hektar och har ett rikt fågelliv samt ”the big five”; lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning. Mabula erbjuder exklusivt boende med ....Läs mer »

Makutsi Safari Springs

Mellan Drakensbergen och Krugerparken i Sydafrika, vid Makutsiflodens strand ligger lodgen Makutsi Safari Springs. Här bor ni mitt i den afrikanska bushen i sk rondavels, små runda hus, och läget är utmärkt för den som verkligen uppskattar naturens lugn och ro. Här finns palmer och acaciaträd och runt lodgen ....Läs mer »från 10 100 kr

Sydafrika med safari och Moçambique med guldkant

En resa med guldkant  till Sydafrika och Moçambique med rikt innehåll och femstjärnigt boende På denna resa får ni uppleva härliga kosmopolitiska Kapstaden med guidade utflykter, Godahoppsudden och vindistriktet med vinprovning. I Kapstaden kan ni njuta av vackra vyer, god mat och dryck. Kapstaden och dess omgivningar ....Läs mer »

Sydafrika runt: Krugerparken, Swaziland, St Lucia, Garden Route och Kapstaden

Detta är en av våra mest populära sydafrikaresor på egen hand där man får uppleva många av de höjdpunkter som finns att se i Sydafrika. Ni bor på två helt olika safarilodger i olika delar av Krugerparken där ni åker på safari i öppna fordon med guide. Efter det bilar ni längst ....Läs mer »

Drömresa - Sydafrika och Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa. Res till Sydafrika och underbara Kapstaden med en guidad dag i vindistriktet, åk på safari i Krugerparken i öppen jeep och sök efter vilda djur, ät god mat och drick goda drycker. Avsluta i paradiset på White Pearl Resort i Moçambique med sol, ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken och Mauritius

En härlig resa för er som vill kombinera Kapstaden med utflykter, spännande jeepsafari i Krugerparken med guide och sol och bad på underbara Mauritius. Resan är på 15 dagar på plats. Man reser på egen hand, men inkluderar transfer, ett par utflykter med guide och safari med guide. Resan går att ändra ....Läs mer »

Walking safari i Krugerparken

Prisvärd och unik walking safari i det exklusiva Big Five området, Greater Kruger National Park. Det finns en stor skillnad mellan att uppleva en safari i Afrika till fots, ”i gammal stil”, än se djuren från de tonade fönstren i en lyxig buss! Att gå är att vara ute med det afrikanska djurlivet, dela ....Läs mer »