Safariresor i Sydafrika

Safariresor i  Sydarika

Hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns safari med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just din safariresa i Sydafrika som går till Krugerparken, Pilanesbrg, Kariega och mindre kända men lika fascinerande platser. Vi anordnar safariresor där du kan välja mellan lyxiga safarilodger alternativt ett enklare boende om så önskas.

Låt dig inspireras och bered dig för mötet med "The Big Five": lejon, elefant, buffel, leopard och noshörning.

Fakta om Krugerparken

Där nästan 2 miljoner hektar av en unik mångfald av livsformer, tillsammans med historiska och arkeologiska sevärdheter finns – Det är det riktiga Afrika! Den världsberömda Kruger National Park erbjuder afrikanska vildmarksupplevelser som är bland de bästa i världen. Parken, som grundades 1898 ....Läs mer »

Kapstaden & safari i Krugerparken

Upplev den kosmopolitiska Kapstaden i kombination med Krugerparken. Detta är två av de mest klassiska resmålen i Sydafrika. Kapstaden med sin avslappnade atmosfär och underbara vyer gör att besökaren efter några minuter är helt hänförd och redan planerar sitt nästa besök. Krugerparken är ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route & safari för familjen

Den perfekta familjeresan! Detta är den absolut optimala resan för familjer med lite mindre barn. Många safarilodger i Sydafrika säger nej till barn under 12 år men på denna resa är hela familjen hjärtligt välkommen överallt! Ni börjar med några dagar i Kapstaden, ett mysigt guesthouse ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route och St Lucia

Safari och Kapstaden samt varma bad Fem dagar i Kapstaden, med egen bil längs Garden Route och en avslutning i det tropiska paradiset St Lucia med sol och bad, safari, kultur och underbar avkoppling. Kapstaden behöver kanske ingen egen presentation men väl St. Lucia. Detta underbara område i nordöstra Sydafrika är sedan ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken & Mocambique

En romantisk resa med guidade turer i vackra Kapstaden där ni bor på Romney Park All Suite Hotel & Spa som ligger beläget i det populära området Green Point och med gångavstånd till både strandpromenad och V&A Waterfront. Därefter beger ni er till Buhala Game Lodge som ligger vid Crocodile ....Läs mer »

Kapstaden, Garden Route & safari

Detta är en av våra populäraste rundresor på egen hand med väldigt bra standard. Resan är på 17 dagar/16 nätter inkl. resdagar med avresa året om. Ni startar i Kapstaden och fortsätter sedan till Stellenbosch vidare till Montagu, Oudsthoorn, Knysna och avslutningsvis Kariega Private Game Reserve. ....Läs mer »

Prisvärda Kapstaden, St Lucia & Safari

Sydafrikaresa med 10 dagar/9 nätter på egen hand där du får uppleva kosmopolitiska Kapstaden samt det underbara paradiset St. Lucia som erbjuder en mängd av upplevelser. Safari i Sydafrikas äldsta reservat, inklusive alla av "The Big Five", valskådning, jättesköldpaddor som lägger ....Läs mer »från 7 455 kr

Mabula Game Lodge - Malariafritt reservat norr om Johannesburg

Upplev safari på det malariafria reservatet Mabula Game Reserve som ligger ligger beläget ca tre timmar norr om Johannesburg. Detta malariafria reservat är på 12 000 hektar och har ett rikt fågelliv samt ”the big five”; lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning. Mabula erbjuder exklusivt boende med ....Läs mer »

Makutsi Safari Springs

Mellan Drakensbergen och Krugerparken i Sydafrika, vid Makutsiflodens strand ligger lodgen Makutsi Safari Springs. Här bor ni mitt i den afrikanska bushen i sk rondavels, små runda hus, och läget är utmärkt för den som verkligen uppskattar naturens lugn och ro. Här finns palmer och acaciaträd och runt lodgen ....Läs mer »från 10 100 kr

Sydafrika runt: Krugerparken, Swaziland, St Lucia, Garden Route & Kapstaden

Detta är en av våra mest populära sydafrikaresor på egen hand där man får uppleva många av de höjdpunkter som finns att se i Sydafrika. Ni bor på två helt olika safarilodger i olika delar av Krugerparken där ni åker på safari i öppna fordon med guide. Efter det bilar ni längst ....Läs mer »

Drömresa - Sydafrika & Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa. Res till Sydafrika och underbara Kapstaden med en guidad dag i vindistriktet, åk på safari i Krugerparken i öppen jeep och sök efter vilda djur, ät god mat och drick goda drycker. Avsluta i paradiset på White Pearl Resort i Moçambique med sol, ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken & Mauritius

En härlig resa för er som vill kombinera Kapstaden med utflykter, spännande jeepsafari i Krugerparken med guide och sol och bad på underbara Mauritius. Resan är på 13 dagar/12 nätter på plats. Man reser på egen hand, men inkluderar transfer, ett par utflykter med guide och safari med guide. Resan ....Läs mer »

Walking safari i Krugerparken

Resor till Safari i Afrika på Kruger Park
Prisvärd och unik walking safari i det exklusiva Big Five området, Greater Kruger National Park. Det finns en stor skillnad mellan att uppleva en safari i Afrika till fots, ”i gammal stil”, än se djuren från de tonade fönstren i en lyxig buss! Att gå är att vara ute med det afrikanska djurlivet, dela ....Läs mer »