Temaresor

Här hittar du resor till Afrika med olika teman. Dykresor, bröllopsresor, tågresor, äventyrsresor, aktivitetsresor; tex vandring eller ridning kombinerat med safari och naturligtvis golfresor. Här hittar du även en mycket uppskattad safariresa för funktionshindrade. Naturligtvis skräddarsyr vi även resor om ni har speciella intressen eller om ni letar efter en resa till Afrika som ni inte kan hitta men som ni vill göra. Vi kan resor till Afrika så tveka inte att höra av er.

Tågresor i Afrika

Vi är mycket glada för att få representera de två förmodligen lyxigaste järnvägsföretagen i världen: Elegans och flärd i vagnar från kolonialtiden med bekvämlighet och service där inget fattas är Rovos Rails och Blue Trains signum. Tågresa mellan Kapstaden och Pretoria eller ....Läs mer »

Golfresor i Afrika

Eftersom golfbanorna i Europa och USA har blivit allt mer exklusiva och dyra så erbjuder Sydafrika, efter en nattflygning utan jet-lag, ett nytt alternativ för en vintersemester med golf.  Några av de bästa golfspelarna i världen kommer från Sydafrika och landet har en lång golftradition och därmed mycket ....Läs mer »

Mat och vinresor i Sydafrika

Källarturer, vin- och ostprovning, god mat och Sydafrikas bästa vindistrikt: att resa genom ett lands gastronomi är att resa genom dess kultur. Välsmakande middagar och spännande besök hos stolta vintillverkare förgyller dessa Sydafrikaresor. Bo på en vingård i Sydafrika eller följ med på en ....Läs mer »

Resor till och från Kapstaden genom Afrika

Bland våra Äventyrsresor hittar du några av våra mest intensiva upplevelser. Lika späckade som våra övriga resor, men med camping, vandring eller något annat för den lite mer äventyrlige. Detta är resan för dig som vill upptäcka Kapstaden i Södra Afrika! Våra resor ....Läs mer »

Familjeresor i Afrika

Här presenterar vi några av våra resor som passar främst barnfamiljer. Allt från Sydafrika, Kenya, Tanzania, Zanzibar till Mauritius. Södra och Östra Afrika är  perfekta resmål eftersom det inte är någon eller liten tidsskillnad mot vår. Människorna som bor här är ....Läs mer »

Kurs och konferens i Sydafrika

I mer än tio år har vi arrangerat kurs, konferens och temaresor till Sydafrika och vi vågar påstå att det finns ingen som har så stor erfarenhet av detta som vi. "Alla var fantastiskt nöjda och ni har gjort ett super professionellt jobb- STORT TACK" Karin Lindberg, Neopost En konferens i Sydafrika är ....Läs mer »

Vandringsresa i Sydafrika

Få länder kan matcha Sydafrikas kombination av fantastisk natur, äventyr och njutningsfulla stunder. Det är den perfekta destinationen för storslagna och spännande vandringsupplevelser, och Kaphalvön erbjuder ett koncentrat av allt det som gör Sydafrika så underbart. Som utgångspunkt för vår ....Läs mer »9 dagarfrån 24 995 kr

Ridning och safari i Sydafrika

En ridresa i fantastisk natur med många upplevelser African Tours & Safaris erbjuder ridning i vildmarkerna, dalarna, slätterna och de grandiosa bergstrakterna i det sydafrikanska höglandet. Efter ett par dagars ridning väntar fantastisk safari i Krugerparken i öppna fyrhjulsdrivna safarijeepar. Detta paket är på ....Läs mer »från 14 800 kr

Vandringssafari i Sydafrika & Swaziland

Följ med på en vandring som fokuserar på att utforska naturen och kulturen i Sydafrika. Vi reser även genom kungadömet Swaziland och gör flera safaris i Krugerparken, både till fots och i vår bil. Några av höjdpunkterna under resan är bl.a. den gamla gruvstaden Pilgrims Rest, världsnaturarvet ....Läs mer »

Kilimanjaro - Afrikas högsta berg

Att vandra upp Afrikas högsta berg är en upplevsele man aldrig kommer att glömma. Känslan när man står på toppen, när kroppen värker och man känner sig helt utmattad, är obeskrivlig. Med vackra miljöer och fantastiska utsikter reser sig Kilimanjaro 5895 meter över havet och är ....Läs mer »

Resor för funktionshindrade i Sydafrika

Nämn Afrika och Sydafrika som resedestination och något av det första som dyker upp i huvudet är ”Safari”. Visioner om kakitältsläger i ”bushen”, middag vid lägerelden, solnedgångar över stäppen och ett överflödande storviltsliv. Här brukar de flesta rörelsehindrades ....Läs mer »

Dykresor i Afrika

Sydafrika, detta underbart vackra land vid den sydligaste spetsen av mörka och mystiska Afrika erbjuder dykning och naturlivsupplevelser bortom dina vildaste drömmar. Oavsett om du vill dyka på vrak eller för att sikta hajar eller helt enkel koppla av med valar och delfiner och njuta av absolut felfria korallrev och ett överflödande ....Läs mer »