Vi på African Tours & Safaris

Hanna Wik
Efter att ha bott i Sydafrika i strax över 3 år så kan jag bara konstatera att jag älskar Afrika. Att bli väckt tidigt på morgonen för att ge sig ut för att spana efter de vilda djuren, att få uppleva naturen på djurens villkor i ena stunden och i andra kliva in i ett skjul till kyrka i kåkstaden Khayelitsha och få delta i en högmässa är upplevelser man har svårt att återberätta om. Det måsta upplevas! Det bästa med Afrika är att det finns något för alla och vi vet exakt hur ni ska få ihop just er resa ni aldrig kommer att glömma.

Susanne Ullenius Mourujärvi
Tänk att få se de söta lemurerna hoppa i träden, se en kameleont sakta vandra på en pinne, uppleva en riktig jakt mellan ett lejon och en antilop, att få se de vackra girafferna beta på löven högst upp i ett träd eller en flock zebror springa över savannen. Detta är vardagen i Afrikas natur och det kan man få uppleva med egna ögon i djurens naturliga miljö. Madagaskar är ett land man ska besöka någon gång i livet för att få uppleva det unika djurlivet och naturen som inte finns någon annanstans i världen. Jag arbetar med våra rundresor i Afrika, många med svensktalande guide men hjälper er gärna att sätta ihop en resa som passar er och era önskemål. Jag har arbetat med flyg i 12 år så jag hjälper er gärna att ett passande flyg till er nästa afrikaresa. Vi hörs!

Ulf Hansen
Jag har haft förmånen att bo i Kapstaden och på Mauritius i olika omgångar och rest regelbundet i Afrika de senaste 25 åren. Och det är med mig som med många andra som besökt olika delar av Afrika. Jag längtar tillbaka för att upptäcka och uppleva mer av kultur, natur och människor. Några av mina favoritaktiviteter är en skön vandring i bergen på Kaphalvön med en avslutande middag på en av Constantiadalens vingårdar. Safari till fots eller med kajak är en annan av mina favoriter, eller att fiska tigerfish i Zambezifloden, eller att runda Godahoppsudden i en kajak, eller att uppleva migrationen i Masai Mara eller Serengeti, eller att bli sådär personligt ompysslad på ett mysigt B&B på Garden Route, eller att… -Måste tillbaka för att samla på mig fler favoriter!

Julia Magnusson
Min drömresa i år går till Zanzibar där jag bara vill och ligga på en strand med sand mellan tårna och saltvatten i håret! Jag vill snorkla bland korallreven, kanske träffa på ett gäng delfiner och sedan ska jag äta färsk frukt under en palm medan solen går ner. Och tänk att få strosa runt bland restauranger och folkliv och bara insupa alla dofter av kryddor och god mat i Stone Town. Kanske ses vi där?