Skip to main content

2021-05-12: 100% återbetalning

Vi är en stolt researrangör!

SVT rapporterade i förra veckan att få företag söker stöd för att kunna återbetala resenärer, detta leder till att resenärer inte får tillbaka alla sina pengar för uteblivna resor. African Tours & Safaris är stolta över att samtliga våra gäster som drabbats har kunnat boka om sin resa eller fått full återbetalning. När många resenärer förlorat sina pengar för att man inte har bokat en paketresa eller för att resebolaget inte kunnat återbetala enligt paketreselagen så har vi alltid hållt våra gäster skadeslösa. Nu är det viktigare än någonsin att man som resenär känner trygghet och bokar sin resa med en seriös och ekonomiskt stabil researrangör.

Boka din resa hos oss genom att kontakt oss 031/164020 eller maila på info@africantours.se

Gå in på vår hemsida för tips och inspiration!

SÅ HÄR TYCKER VÅRA RESENÄRER

"Ända sedan bokningen har vi fått uppriktig info och ett otroligt seriöst bemötande till 100%. Det finns ingen tvekan om att vi kommer åka med African Tours & Safaris när väl resan blir av."

Läs mer om vad våra resenärer tycker om oss på RECO
Lär mer om vad våra resenärer tycker om oss på Google

ÖPPET KÖP - TRYGGHET

För att du som resenär skall känna dig trygg med att boka resan genom oss på African Tours & Safaris, erbjuder vi våra kunder öppet köp fram till 60 dagar innan avresa på alla nya bokningar som görs fram till 31 maj 2021. Det vill säga flexibelt, tryggt och endast en anmälningsavgift på 3 000 kr per person.

Läs mer om vår trygghetsgaranti här

KENYA - SAFARI & STRAND

En resa till Kenya som passar er som vill kombinera en safari i världsklass med sol och bad vid Indiska Oceanen. Ni besöker Tsavo West som tillsammans med Tsavo East bildar ett av Afrikas största sammanhängande vildmarksområden. Ni reser från Mombasa till Tsavo med tåg. Läs mer och boka här.

Pris från: 11 990 kr per person exkl. flyg

Play movie

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.