Klimatkompensering till 100%

Vi är en av de första researrangörerna i Sverige beslutat att alla resor som genomförs i vår regi skall klimatkompenseras till 100%. Då tänker vi inte enbart på flygresan utan även boende, transporter och måltider som ingår i resan. Full klimatkompensering ingår nu i alla resor och går inte att välja bort.

Läs mer

Kapstaden, Garden Route & safari

15 dagar

Följ med på en klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen. Resan är med svensktalande guide.

Läs mer
från 35 185 kr

Sydafrikas höjdpunkter med svensk guide

19 dagar

Följ med oss till Sydafrika, ett land alla vill resa tillbaka till!  Vi erbjuder en spännande rundresa för att se landets pärlor. Resorna leds av en av våra fantastiskt uppskattade svensktalande guider. 

Läs mer
från 41 985 kr

Svenska guider på våra rundresor

Vi är otroligt stolta över våra svensktalande guider och får otroligt fin feedback från våra gäster som varit iväg på våra rundresor. Att inte "bara" ha en guide som vet platsens sevärdheter, utan även har en otrolig erfarenhet, passion och gedigen kunskap om landet, det gör att resan blir extra minnesvärd. Det är med en otroligt värme och stolthet vi presenterar våra svenska guider som tar er runt i Afrika.

Läs mer

Tanzaniasafari med Zanzibar

Få resor kan uppfylla drömmen om Afrika som en safari i Tanzanias vilda natur i kombination med Zanzibars vita stränder och turkosa hav! Denna resa ger er det bästa av Afrika!

Läs mer

Södra Madagaskars höjdpunkter

En otroligt innehållsrik rundresa på Madagaskar, som varmt rekommenderas av oss som själva varit där. Upplev det fantastiska djurlivet, den orörda naturen och en otroligt vacker fauna! 

Läs mer

Vi som arbetar på African Tours & Safaris har en genuin passion för våra resmål och vi drivs av att skapa fantastiska reseupplevelser för våra kunder. Vi är den personliga och flexibla arrangören av kvalitetsresor till södra och östra Afrika. Vi har en djup kunskap och lång erfarenhet av de länder vi arrangerar resor till, då vi alla har bott eller rest mycket dessa länder. Vi skräddarsyr resan utefter era önskemål så de blir precis som ni vill ha det. Här får ni inspiration till hur era resedrömmar kan förvandlas till er drömresa!
Vi ser fram emot att arrangera er fantastiska resa till Afrika!

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.