Klimatkompensering till 100%

Vi är en av de första researrangörerna i Sverige beslutat att alla resor som genomförs i vår regi skall klimatkompenseras till 100%. Då tänker vi inte enbart på flygresan utan även boende, transporter och måltider som ingår i resan. Full klimatkompensering ingår nu i alla resor och går inte att välja bort.

Läs mer

Kapstaden, Garden Route & safari

15 dagar

Följ med på en klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen. Resan är med svensktalande guide.

Läs mer
från 35 185 kr

Sydafrikas höjdpunkter med svensk guide

19 dagar

Följ med oss till Sydafrika, ett land alla vill resa tillbaka till!  Vi erbjuder en spännande rundresa för att se landets pärlor. Resorna leds av en av våra fantastiskt uppskattade svensktalande guider. 

Läs mer
från 41 985 kr

Svenska guider på våra rundresor

Vi är otroligt stolta över våra svensktalande guider och får otroligt fin feedback från våra gäster som varit iväg på våra rundresor. Att inte "bara" ha en guide som vet platsens sevärdheter, utan även har en otrolig erfarenhet, passion och gedigen kunskap om landet, det gör att resan blir extra minnesvärd. Det är med en otroligt värme och stolthet vi presenterar våra svenska guider som tar er runt i Afrika.

Läs mer

Tanzaniasafari med Zanzibar

Få resor kan uppfylla drömmen om Afrika som en safari i Tanzanias vilda natur i kombination med Zanzibars vita stränder och turkosa hav! Denna resa ger er det bästa av Afrika!

Läs mer

Södra Madagaskars höjdpunkter

En otroligt innehållsrik rundresa på Madagaskar, som varmt rekommenderas av oss som själva varit där. Upplev det fantastiska djurlivet, den orörda naturen och en otroligt vacker fauna! 

Läs mer

Resor till Afrika med African Tours & Safaris

Vi som arbetar på African Tours & Safaris har en genuin passion för våra resmål och vi drivs av att skapa fantastiska reseupplevelser för våra kunder. Vi är den personliga och flexibla arrangören av kvalitetsresor till södra och östra Afrika. Vår inställning, ambition och engagemang drivs av vår passion för Afrika och delas av alla som arbetar med er resa. Vi har en djup kunskap och lång erfarenhet av de länder vi arrangerar resor till, då vi alla ar bott eller rest mycket i södra och östra Afrika.

Vi är stolta över att vara bland de första researrangörerna i Sverige att klimatkompensera för alla våra kunders resor till 100%, läs mer här!

Varför inte boka en av våra populära safariresor för ett möte på nära håll med ”The Big Five”; lejon, elefant, buffel, lepoard och noshörning, eller ta med hela familjen för en spännande Afrikaresa fylld med äventyr.
Eller njut av vackra Kapstaden och fantastisk god mat och dryck i vindistriktet. Kanske ni vill kombinera äventyret med sol & bad?

Vi skräddarsyr resan utefter era önskemål så de blir precis som ni vill ha det.

Vi ser fram emot att arrangera er fantastiska resa till Afrika!


 

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.