Sydafrikas höjdpunkter med svensk guide

19 dagar

Följ med oss till Sydafrika, ett land alla vill resa tillbaka till!  Vi erbjuder en spännande rundresa för att se landets pärlor. Resorna leds av en av våra fantastiskt uppskattade svensktalande guider. 

Läs mer
från 41 985 kr

Safari och unika upplevelser i Zimbabwe

11 dagar

Följ med på en spännande gruppresa till Zimbabwe! Detta är en väldigt unik resa, i liten grupp som enbart avgår i september 2019, där ni kommer att få uppleva Victoriafallen och spännande safari i Hwange Nationalpark. Resan är på 11 dagar/10 nätter med resdagar och boendet är av hög kvalité. 

Läs mer
från 54 485 kr

Kapstaden, Garden Route & safari

15 dagar

Följ med på en klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen. Resan är med svensktalande guide.

Läs mer
från 29 995 kr

Stora Rundresan på Madagaskar

En fantastisk rundresa på Madagaskar, perfekt för att upptäcka detta fascinerande land i grupp. Engelsktalande guide.

Läs mer

Tanzaniasafari med Zanzibar

Få resor kan uppfylla drömmen om Afrika som en safari i Tanzanias vilda natur i kombination med Zanzibars vita stränder och turkosa hav! Denna resa ger er det bästa av Afrika!

Läs mer

Safariresor till Afrika med African Tours & Safaris

Söker du en passionerad och riktigt erfaren researrangör för din resa till södra och östra Afrika så ska Du känna Dig extra välkommen till oss. Vi som äger och driver African Tours & Safaris har bott och rest långa perioder i över hela Afrika och personligen besökt alla resmål vi föreslår. Varför inte boka en av våra populära safariresor för ett möte på nära håll med ”The Big Five”; lejon, elefant, buffel, lepoard och noshörning, eller ta med hela familjen för en spännande Afrikaresa fylld med äventyr.

Det är en extra trygghet för Dig när Du väljer mellan ett stort utbud av våra välplanerade resor och arrangemang. Självklart så skräddarsyr vi också alla våra resor efter Dina önskemål så de blir precis som Du vill ha det.