Kapstaden, Garden Route och Safari

Denna resa börjar med några dagar i Kapstaden med härligt boende och trevliga utflykter. Sedan kör ni på egen hand genom delar av vindistrikten och den vackra vägen som kallas för Garden Route. Mitt i resan får ni två oförglömliga nätter på Botlierskop Game Lodge som är ett unikt storviltsreservat med en miljö som man njuter av mycket länge. Resan avslutas med sol och bad på Cape St. Francis Resort.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1. Kapstaden
Ni blir mötta på flygplatsen för en transfer till The Three Hotel som ligger med utsikt över Table Mountain. Hotellet ligger i den lugna stadsdelen Oranjezicht och är ett historiskt monument, 275 år gammalt. The Three Hotel renoverades 2010. Ni hämtas och lämnas på hotellet för en guidad stadsrundtur på eftermiddagen och ett besök på Table Mountain. I Kapstaden bor ni 5 nätter.

Dag 2-5. Kapstaden
Ni tillbringar dessa dagar på egen hand i Kapstaden. Den guidade heldagsutflykten runt Cape Peninsula ingår på vald dag. Ni hämtas och lämnas på hotellet. Höjdpunkterna är den vackra vägen runt halvön med Goda Hoppsudden, pingvinerna i Boulders och Kirstenbosch botaniska trädgård. Som tillval dessa dagar kan vi ordna med fler utflykter tex. Kåkstäderna och Robben Island, golf, burdykning med vithajar osv.

Dag 6. Stellenbosch
Efter frukost får ni er hyrbil levererad till hotellet och ni kör den korta sträckan till Stellenbosch och bor på River Manor Hotel & Spa.                              

Dag 7. Stellenbosch
Idag skall ni upptäcka vindistirkten i området. Ni får kartor och tips av oss.

Dag 8-9. Botlierskop Game Reserve
Efter tidig frukost kör ni vidare österut längs motorväg nr. 2 till Mossel Bay och därifrån vidare upp i bergen till det fantastiska Botlierskop Game Reserve. Här bor ni i 2 nätter i deras lyxiga safaritält. Helpension ingår samt utvalda lokala drycker även alkohol. Det blir även high tea med elefanterna på eftermiddagen. Här ingår game drives, safariturer samt en båttur på floden. På avresedagen kan ni istället för en morgonsafari ta en safari på hästryggen. Som tillval kan ni välja att rida på elefanterna eller att flyga helikopter.

Dag 10-11. Knysna
Ni kör vidare till Knysna och charmiga Log Inn Hotel där ni stannar i 2 nätter. Området kring Knysna har massor med spännande saker att upptäcka. Ni får tips och kartor av oss.

Dag 12-14. Cape St. Francis
Ni kör längs Garden Route till kustsamhället Cape St. Francis där ni bor i 3 nätter med underbara stränder och Indiska Oceanens varma vatten alldeles inpå knutarna. Vill ni inte sola o bada så besök Addo Elephant National park med dess stora hjordar av elefanter, här finns dessutom många andra djur och alla ”Big Five”. För den golfintresserade finns här en linksbana, St Fraqncis Links.

Dag 15. Hemresa
Efter frukost kör ni den korta sträckan till Port Elizabeth, lämnar er hyrbil, för ert flyg hemåt.

Resfakta Pris

Pris: 10 655kr per person, del i dubbel

Priset gäller under lågsäsong (maj - september) för överiga säsonger kontakta oss

Detta ingår i priset:
* Allt boende som nämns i programmet inklusive frukost, 5 nätter på The Three Boutique Hotel, 2 nätter på River Manor hotel, 2 nätter på Botlierskop Game Reserve, 2 nätter på Log Inn  samt 3 nätter på Cape St Francis resort i Club Break.
* Privat transfer från flygplatsen i Kapstaden till ert hotell
* En halvdags guidad stadsrundtur med Table Mountain
* En heldags guidad tur runt Cape Peninsula inkl. inträden
* På Botlierskop Game Lodge ingår helpension  high tea med elefanterna, 2 Game Drives per dag, River Cruise och ev. hästridning
* En hyrbil Toyota Yaris sedan eller liknande med fria mil, självriskeliminering och helförsäkring, uppgradering till större bil med automatlåda är möjlig

Detta ingår ej:
* Flygresa tur o retur Sydafrika – Sverige samt inrikesflyg i Sydafrika
* Eventuell linbana upp till toppen på Table Mountain ca 200 kr
* Eventuella dricks till guider
* Kontraktsavgift, leveransavgift och ev. extra förare samt envägshyra för hyrbilen som betalas på plats

Tips!
Vill ni ändra boende i programmet går det bra. Även att uppgradera till havsutsikt eller lyxigare rum. Det går även bra att ändra dag – för – dagprogrammet, lägga till eller dra bort dagar efter eget tycke.
Resan skall ses som ett förslag och vi kan skräddarsy precis som ni vill. Det går även bra att förlänga resan med tex Krugerparken eller St Lucia i KwaZulu Natal.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan