Startpaket på egen hand i Kapstaden

Här finns några förslag på startpaket i Sydafrika med boende och utflykter i Kapstaden. Det kan vara skönt att veta att man tas om hand på flygplatsen av en privatchaufför och att allt boende de första dagarna är bokade. Vi hjälper er naturligtvis med fortsatt boende och utflykter om ni vill och gör gärna upp en resplan med kalkyl. Alla våra hotell är noga utvalda av oss på plats. Vi har direktavtal med alla hotell och ingen mellanhand vilket gör oss väldigt prisvärda. Det kostar inget extra om vi lägger upp er resa. Dessutom har vi kunskaper och erfarenhet från detta land sedan många år tillbaka. Vi har också en trygghetsgaranti för resenärer, se under fliken högst up på vår hemsida " Trygghet som resenär"
Dag 1. Vid ankomst hämtas ni på flygplatsen av er chaufför med namnskylt. Ni körs sedan till valt hotell.
Ni hämtas på hotellet på eftermiddagen för en guidad stadsrundtur och ett besök på Table Mountain, Taffelberget. Ni lämnas sedan vid ert hotell på sen eftermiddag. Utflykten sker i liten grupp och guidningen är på engelska.
Dag 2. En guidad heldag runt den vackra halvön Cape Peninsula med höjdpunkter som pingvinerna i Boulders, Godahoppsudden och som avslutning ett besök på den vackra och kända botaniska trädgården Kirstenbosch. Ni hämtas och lämnas på ert valda hotell . Utflykten sker i liten grupp och guidningen är på engelska.
Dag 3. Inget program
Dag 4. Utcheckning eller fortsatt boende
 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Startpaket 1

The Hyde Hotel
Paket 1. Transfer från flyg, guidad stadsrundtur, guidad heldag runt Cape Peninsula inkl. alla inträden samt boende tre nätter på The Hyde**** inklusive frukost. Detta är ett trevligt hotell som ligger i Sea Point och har flera restauranger inom gångavstånd. Pris: 2 675:- per person med del i dubbelrum (gäller ej över jul och nyår)
 

Startpaket 2

Startpaket 2
Table Mountain Lodge
Paket 2. Transfer från flyg, guidad stadsrundtur, guidad heldag runt Cape Peninsula inkl. alla inträden samt boende tre nätter på Table Mountain Lodge**** inklusive frukost. Detta är ett guest house, bed and breakfast, med få rum, mycket atmosfär, liten pool och ligger perfekt i trevliga stadsdelen Gardens. Pris: 2 900kr per person med del i dubbelrum.

Startpaket 3

Startpaket 3
The Three Boutique Hotel
Paket 3. Transfer från flyg, guidad stadsrundtur, guidad heldag runt Cape Peninsula inkl. alla inträden samt boende tre nätter på The ThreeBoutique Hotel**** inklusive frukost. Detta är ett mindre hotell och ett historiskt monument med få rum, nyrenoverat, läckert inrett, pool och ligger med utsikt över Table Mountain i stadsdelen Oranjezicht med mycket lugnt läge. Pris: 3 415 kr per person. ( gäller ej över jul och når)

Startpaket 4

Startpaket 4
Romney Park All Suites Hotel and Spa'''''
Paket 4. Transfer från flyg, guidad stadsrundtur, guidad heldag runt Cape Peninsula inkl. alla inträden samt boende tre nätter på Romney Park All Suites Hotel and Spa***** exklusive frukost.  Detta är ett mycket trevligt mindre hotell, utmärkt service, gammaldags atmosfär med pool. Alla suiter har balkong med utsikt över havet.
Hotellet har ett bra läge nära Atlantkusten i Sea Point. Pris: 4 135 kr per person. ( gäller ej över jul och nyår)

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan