Skip to main content

Amboseli Sentrim Camp


Amboseli Sentrim Camp är en tältcamp av bra mellanklass belägen strax utanför Amboseli National Reserve i södra Kenya. Lodgen ligger precis intill Kimana gate genom vilken man kommer in i reservatet. Detta läge gör att det alltid är nära från lodgen till de bästa delarna av parken att se djuren. Tack vare sitt läge utanför parken så kan lodgen också erbjuda möjligheten till guidade bush walks (safari till fots) vilka genomförs precis utanför reservatets gräns.

Boende

Boende


Alla rum på lodgen ligger i fasta tält som är uppställda på en betongplattform. Tälten är stora och rymliga och har riktiga sängar med sängkläder. Inne i tälten finns också toaletyt och dusch samt elektricitet. Lodgen har 60 rum och de tar 1, 2 eller 3 personer, dessutom har lodge 2 familjetält där fyra personer kan bo bekvämt.

Aktiviteter

Aktiviteter


Aktiviteterna vid lodgen är safari, dels safari i jeep inne i Ambolsei National reserve och dels safari till fots precis utanför reservatet. Safari till fots (bush walk) genomförs tillsammans med en beväpnad massaj som guide.

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.