Skip to main content

Doubletree By Hilton Nungwi Resort


Doubletree By Hilton Nungwi Resort ligger på en av Zanzibars allra vackraste stränder allra längst upp på Zanzibars norra udde. Hotellet som har 90 rum erbjuder boende med all inclusive av hög klass. Hotellet är perfekt för som reser med barn och/eller ungdomar och vill ha en bra strand, bra pool och möjligheter till mycket aktiviteter. Hotellet har också möjligheter att ta emot företagsgrupper för event/konferenser. 

Boende

Boende


Hotellet har rum i tre kategorier:

  1. Garden view room. Rummen ligger i ena flygeln av den stora huvudbyggnaden och har utsikt över hotellets trädgård och pool. Rummen är stora och rymliga och går att boka som enkel-, dubbel- och trippelrum. Samtliga har toalett med badrum. Det finns i denna kategori några så kallade interconnected rooms, dvs. rum med dörr emellan som är perfekta för er som reser med barn/ungdomar. 
  2. Pool view room. Dessa rum är identiska med garden view rummen, enda skillnaden är att de ligger i en byggnad som förutom utsikt över pool och trädgård har viss utsikt över havet snett från balkongerna. 
  3. Ocean facing rooms. Rummen ligger i en lite mindre byggnad som ligger nere vid stranden. De har utsikt över havet från veranda eller balkong. Rummen är lite mindre än garden och pool view rummen.

Hotellet har en stor restaurang med bar och sällskapsrum i den nordvästra änden av hotellet. Här serveras alla måltider förutom de dagar då de serverar middag på stranden. Dessutom finns en bar vid poolen. I sällskapsrummet finns en del spel och andra aktiviteter som bordtennis. 

Aktiviteter

Aktiviteter


Hotellet ligger perfekt för er som vill ha en aktiv semester på Zanzibar. I hotellets närhet kan ni bada, snorkla, segla, dyka, simma med havssköldpaddor för att nämna bara några aktiviteter. 

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.