Drömresa - Sydafrika & Mocambique

Bättre än så här blir knappast en resa. Res till Sydafrika och underbara Kapstaden med en guidad dag i vindistriktet, åk på safari i Krugerparken i öppen jeep och sök efter vilda djur, ät god mat och drick goda drycker.

En härlig resa med guidade turer i vackra Kapstaden där ni bor i Sea Point vid havet. Därefter beger ni er till Buhala Game Lodge som ligger vid Crocodile River precis utanför Krugerparken för spännande safari. Ni avslutar resan med härliga dagar på Massinga Beach Lodge som ligger vid en privat strand och överblickar Indiska Oceanen. Under resans gång blir ni väl omhändertagna av våra samarbetspartner så ni behöver inte lyfta ett finger.

Förslaget är på 13 dagar/12 nätter.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Program

Dag 1. Kapstaden 

Vid ankomst till Kapstadens flygplats blir ni mötta av vår representant som tar er till ert hotell för nästkommande fyra nätter. Ni bor på The Hyde Hotel om ligger i Sea Point nära havet med restauranger runt hörnet. Eftermiddagen fri för egna aktiviteter och utforska staden.
Måltider: Frukost

Dag 2. Cape Peninsula 

Idag blir det en guidad heldagsutflykt runt den vackra halvön Cape Peninsula med Godahoppsudden, pingvinerna i Boulders Beach samt ett besök i Kirstenbosch botaniska trädgård. Ni hämtas och lämnas på hotellet.
Måltider: Frukost

Dag 3. Vintur

Idag blir det en guidad heldagstur i de fantastiska vindistrikten, Stellenbosch, Franschhoek och Paarl. Det blir vin- och ostprovningar på några av de bästa gårdarna samt ett besök i den pittoreska universitetsstaden Stellenbosch. Ni hämtas och lämnas på hotellet.
Måltider: Frukost

Dag 4. Kapstaden

Dagen är fri för egna aktiviteter. Ni kanske vill besöka kåkstäderna och Robben Island, spela golf eller dyka med vithajar i bur? Vi hjälper er gärna förboka fler utflykter.
Måltider: Frukost

Dag 5. Krugerparken 

Efter frukost hämtas ni och blir körda till flygplatsen för en inrikesflygning till Nelspruit som ligger vid Krugerparken där en ny transfer med privatchaufför väntar. Resan med bil tar cirka 1 timme och tar er till underbara Buhala Game Lodge som ligger vid kanten av Crocodile River, som är den naturliga södra gränsen till Krugerparken. Här kan ni sitta och se djuren komma ner för att dricka.
Måltider: Middag

Dag 6-7. Krugerparken

Dessa två dagar går ni upp riktigt tidigt för att åka på heldagssafari i Krugerparken. Ni åker i öppna 4-hjulsdrivna jeepar med ranger/guide. Ni får med er ett frukostpaket som ni äter i parken. Efter morgonsafarin åker ni tillbaka till lodgen för vila. På eftermiddagen åker ni tillbaka in i Krugerparken igen för nya äventyr. Eventuellt kan man ordna så att ni inte åker tillbaka utan stannar hela dagen i parken. Isåfall köper ni själva lunch i parken. 
Måltider: Frukost, lunch och middag

Dag 8. Mocambique

Efter frukost blir körda till Nelspruits flygplats där ni tar ett flyget till Vilanculos i Moçambique. Här möts ni upp av vår representant som kör er till Massinga Beach Lodge. Med en egen privat strand som överblickar Indiska Oceanen har resorten vunnit priser för LUXURY HIDEAWAY RESORT and LUXURY HOTEL – BEST SCENIC ENVIRONMENT. Ett perfekt boende för er som komma ifrån den vardagliga stressen och bara koppla av.
Måltider: Frukost, lunch och middag

Dag 9-12. Mocambique

Spendera dagarna som ni önskar. Antingen slappar ni på stranden eller poolen eller så ägnar ni er åt de olika aktiviteterna som resorten erbjuder.
Måltider: Frukost, lunch och middag

Dag 13. Hemresa

Dags att lämna paradiset och ni flyger från Vilanculos till Johannesburg för er resa hemåt. Med er i bagaget har ni många härliga minnen och upplevelser från er resa.

Pris Resfakta

Pris Resfakta

Pris från 31 625 kr per person, del i dubbelrum
(högsäsong november - december, dock ej jul/nyår)

Pris från 29 985kr per person, del i dubbelrum
(lågsäsong maj - september)

Denna resa till Sydafrika och Mocambique görs på egen hand med guidade utflykter och safariturer.

Detta ingår i priset:

 • 4 nätter på The Hyde Hotel, Kapstaden inkl. frukost
 • 3 nätter Buhala Game Lodge med halvpension
 • 5 nätter på Massinga Beach Lodge inkl. helpension
 • Privat transfer till och från flygplatser
 • En heldags guidad tur runt Cape Peninsula
 • En heldags guidad tur i vinlandet
 • 2 Safariturer i Krugerparken inkl. entré exkl. lunch


Detta ingår inte i priset:

 • Flygresa från/till Sverige samt inrikesflyg och flyg till Mocambique
 • Dricks till guider och annan personal
 • Visum till Mocambique, ca USD85 per person
 • Avbeställningsskydd som tecknas innan första inbetalningen
 • Reseförsäkring, går att köpa och även som komplement till hemförsäkringen
 • Nödvändiga vaccinationer, kontakta din lokala vaccinationsklinik för rådgivning


Vi reserverar oss för prisändringar p.g.a. tillgänglighet på flyget, boendet samt valuta- och skatteförändringar 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan