Dykresor i Afrika

Sydafrika, detta underbart vackra land vid den sydligaste spetsen av mörka och mystiska Afrika erbjuder dykning och naturlivsupplevelser bortom dina vildaste drömmar. Oavsett om du vill dyka på vrak eller för att sikta hajar eller helt enkel koppla av med valar och delfiner och njuta av absolut felfria korallrev och ett överflödande naturliv så vill vi med glädje anordna och vara din guide under din äventyrsresa, tillsammans med våra samarbetspartner i Sydafrika. Vi har även ett stort utbud av dykresor till Mocambique, tex Tofo eller Bazarutoöarna.

Vithajsdykning i bur

Detta är förmodligen vår mest spännande och adrenalinframkallande dagstur. Du blir hämtad tidigt på morgonen för färd till Gaans Bai där de stora vita hajarna håller till. Frukost och lunch ingår och ni är tillbaka i Kapstaden ca 15.00. Dykerfarenhet behövs inte! Transport: Ni blir ....Läs mer »

Dyksafari i Sydafrika

Detta är en oerhört innehållsrik 18-dagars resa som innehåller spännande dykning i fantastiska vatten, storstadsliv, 3 oförglömliga rundresor som tillsammans gör att du får upplevelser och minnen för livet bortom dina vildaste drömmar! Dag 1. Ankomst till Durban där du blir hämtad ....Läs mer »