Exotiska öar

De flesta vill ha en semester som kombinerar äventyr, safari, vacker natur, god mat och sol och bad. Då kan vi erbjuda många härliga kombinationer. Här kommer några förslag:

- Safari i Tanzania eller Kenya kan smidigt kombineras med Zanzibar, Mombasa eller varför inte Seychellerna eller Mauritus?
- Uppleva Sydafrika, Namibia, Zambia, Zimbabwe, Botswana och varva ner på Mocambique, Mauritius eller Seychellerna.
- Upptäck ett ännu väldigt spännande land som Madagaskar kombinerat med Mauritus.

Möjligheterna är många och vi hjälper er att kombinera den perfekta semesterresan som passar just er. Läs gärna mer om dessa exotiska öar och kontakta oss för mer information och reseförslag.

Resor till Zanzibar

Zanzibar är i verkligheten en ögrupp som består av huvudön Zanzibar, som egentligen heter Unguja, Pemba, Mafia och ett flertal småöar. Zanzibar ligger i Indiska Oceanen ca 4 mil från Tanzanias kust. Zanzibar, Unguja, är kanske ett av de mest färgstarka och exotiska resmålen i Tanzania dit många ....Läs mer »

Resor till Seychellerna

Seychellerna med lite över 100 öar ligger i Indiska Oceanen utanför Afrikas östkust och erbjuder fantastiska ständer i ett härligt klimat året om. På Mahé, som är den största ön av Seychellerna ligger huvudstaden Victoria och här finns många härliga stränder. Några ....Läs mer »

Resor till Mauritius

Resor till Mauritius
Mauritius ligger öster om Madagaskar i Indiska Oceanen och innefattar även öarna Agaléga, Cargados Carajos (Saint Brandon) och Rodrigues. På Mauritus västkust ligger staden Flic en Flac med en 5 km lång sandstrand följt av flera mindre vackra stränder söderut. Södra delen av ön har en ....Läs mer »