Exotiska öar

De flesta vill ha en semester som kombinerar äventyr, safari, vacker natur, god mat och sol och bad. Då kan vi erbjuda många härliga kombinationer. Här kommer några förslag:

- Safari i Tanzania eller Kenya kan smidigt kombineras med Zanzibar, Mombasa eller varför inte Seychellerna eller Mauritus?
- Uppleva Sydafrika, Namibia, Zambia, Zimbabwe, Botswana och varva ner på Mocambique, Mauritius eller Seychellerna.
- Upptäck ett ännu väldigt spännande land som Madagaskar kombinerat med Mauritus.

Möjligheterna är många och vi hjälper er att kombinera den perfekta semesterresan som passar just er. Läs gärna mer om dessa exotiska öar och kontakta oss för mer information och reseförslag.

Resor till Seychellerna

Det lilla öriket Seychellerna ligger utslängt mitt i det varma Stilla havet, mellan Afrika och Asien och är känt för romantiska semestrar, äventyrsmöjligheter och en hisnande vacker natur. Denna exceptionellt pittoreska skärgård består av 115 korall- och granitöar. Här har engelsmän ....Läs mer »

Resor till Mauritius

Resor till Mauritius
Beläget utanför den östra kusten av Afrika i Indiska oceanen, hittar man den idylliska ön Mauritius, som även innefattar öarna Agaléga, Cargados Carajos (Saint Brandon) och Rodrigues. Känd för sitt kristallklara turkosa vatten, underbara vita sandstränder, sin kuperade natur och ett ....Läs mer »