Fler nyheter

 • Kritvita stränder, korallblått hav och äventyr!

  2021-03-29

  Seychellerna har allt man kan önska sig och erbjuder ett härligt klimat året runt. Kanske önskar du lugna paradisstränder med vajande palmer och avkoppling eller vill du ha mer liv och rörelse med möjlighet till aktiviteter och utflykter. Seychellerna har allt och lite till och i kombination med Tanzania blir det riktigt spännande. 
  Vi gör det möjligt för dig att både drömma och boka din resa då vi erbjuder flexibla bokningsregler och mycket bra priser på resor. Kontakta oss på 031 164020 eller maila på info@africantours.se

  Gå in på vår hemsida för tips och inspiration!

  Ö-HOPPA PÅ SEYCHELLERNA

  En magisk resa där ni ö-hoppar mellan Seychellernas tre populäraste öar; Mahe, Praslin och La Digue. Där alla öar erbjuder magiska, kritvita stränder med korallblått hav men som samtidigt ...läs mer här

  Pris från 23 985 kr per person exkl. flyg

  SEYCHELLERNA - ETT PARADIS

  Seychellerna är ett paradis och under denna resa besöker ni två öar där ni upplever både kritvita stränder med korallblått hav men också...läs mer här 

  Pris från 15 985 kr per person exkl. flyg

  TANSANIASAFARI OCH PRASLIN OCH MAHE PÅ SEYCHELLERNA

  En spännande safariresa i Tanzania kombinerat med härliga dagar med sol och bad på Seychellerna. Ni besöker ... läs mer här

  Pris från 38 190 kr per person exkl. flyg

  LAGA NÅGOT ANNORLUNDA TILL PÅSK

  Bobotie är en traditionell sydafrikansk köttfärspaj med underbara smaker av mandel, russin och curry. Denna paj ... läs mer här

 • Safari & Strand, den ultimata kombon

  2021-03-08

  Det bästa av två världar med både spänning och avkoppling, får man när man kombinerar safari med sol och bad. Att få resa och uppleva de vilda djuren i den afrikanska bushen är något man sällan glömmer. Lägg sedan till att få strosa barfota runt i den kritvita stranden innan man tar ett dopp i det korallblå havet, det är en resa många vill uppleva. I detta nyhetsbrev har vi otroliga erbjudanden med flexibla villkor och öppet köp, som du inte vill missa.

  Kontakta oss på info@africantours.se eller ring på 031/164020 alt. 08/41060990 så hjälper vi er att få uppleva fantastiska Afrika!

  Gå in på vår hemsida för tips och inspiration!

  SAFARI I KRUGERPARKEN MED SOL & BAD I MOCAMBIQUE

  Upplev den perfekta kombinationen av spännande safari i Krugerparken för att därefter koppla av på de kritvita stränderna med blicken över Indiska Oceanen i Mocambique. Denna resa börjar med ... läs mer här

  Pris från: 24 985 kr per person inkl. flyg
  (Ord. pris från 30 985 kr per person inkl. flyg)

  TANZANIA BIG FIVE SAFARI MED ZANZIBAR

  En resa till Tanzania minns man livet ut. Här besöker ni den kända parken Serengeti och den omtalade Ngorongorokratern i jakt på de vilda djuren. Resan avslutas med härliga dagar på Zanzibar. Läs mer om resan här.

  Pris från: 21 990 kr per person exkl. flyg
  Just nu: 2 000 kr rabatt på ordinarie pris

  KENYASAFARI MED MASAI MARA OCH DIANI BEACH

  Upplev det bästa av Kenya genom att kombinera safari, i deras bästa safaripark Masai Mara, tillsammans med sol och bad på Mombasakustens södra del ... läs mer här.

  Pris från: 15 990 kr per person exkl. flyg
  Just nu: 2 000 kr rabatt på ordinarie pris

  STAD & SAFARI

  För er som istället vill besöka vackra Kapstaden i kombination med safari är detta ett klockrent upplägg. Upplev "the Mother City" och känn av stadspulsen innan resan forstätter till de vilda djuren. Kapstaden erbjuder...läs mer här.

  Pris från: 10 985 kr per person exkl. flyg
  (Ord. pris från: 12 985 kr per person exkl. flyg)

 • Upplev Namibia i höst

  2021-02-15

  NAMIBIA - en unik destination för naturälskare

  Namibia är mest känt för sin vackra, karga natur, sina röda sanddyner och magiska safariupplevelser. Det är stort, glesbefolkat, vackert och omväxlande. Helt enkelt ett utmärkt resmål för dig som vill uppleva milsvid, orörd natur och vilda djur. Läs mer om våra resor till Namibia här.

  BILA PÅ EGEN HAND

  Namibia erbjuder en trygghet som land vilket gör att det är en underbar destination för dig som vill resa runt med hyrbil och upptäcka detta vackra land på egen hand. Vandra på sanddynorna i Sossusvlei....läs mer här.

  Pris från: 15 450 kr per person (exkl. flyg)

  CAMPING - NAMIBIA, BOTSWANA OCH VICTORIAFALLEN

  Detta är en resa för dig som är lite mer äventyrslysten och som vill komma så nära naturen som möjligt. Man bor på olika campingar och är delaktig under resans gång. Ett minne för livet! Resan bjuder på mycket kontraster, fantastisk natur...läs mer här.

  Pris från: 19 985 kr per person (exkl. flyg)

  VISSTE NI ATT......

  • Landet har fått sitt namn efter Namiböknen, en av världens äldsta öknar
  • Namibia är det näst minst tätbefolkade landet i världen men trots sin låga befolkning är landet fortfarande hem till 13 olika etniska grupper
  • Landet har ca 300 dagar med sol varje år
  • Namibia var första landet i Afrika som införlivade miljöskydd i deras grundlag
  • Namibia är ett av endast två länder i världen som har ökenelefanter

  ÖPPET KÖP - TRYGGHET

  För att du som resenär skall känna dig trygg med att boka resan genom oss på African Tours & Safaris, erbjuder vi våra kunder öppet köp fram till 60 dagar innan avresa på alla nya bokningar som görs fram till 31 mars 2021. Det vill säga flexibelt, tryggt och endast en anmälningsavgift på 3 000 kr per person. Läs mer om våra villkor här.

 • Öppet köp fram till 60 dagar innan avresa!

  2020-04-28

  För att du som resenär skall känna dig trygg med att boka resan genom oss på African Tours & Safaris, erbjuder vi våra kunder öppet köp på alla nya bokningar som görs från den 13 mars 2020 fram till 31 mars 2021, för avresor under 2021. Detta innebär att du som kund kan avboka din resa, oavsett anledning, och få tillbaka din handpenning fram till och med 60 dagar före avresan. Detta gäller alla våra resor *, dock kan särskilda villkor gälla för specifika arrangemang samt beroende på val av flygbolag. Prata med oss vad som gäller för just din resa.

  Observera att fri avbokning ej gäller flygbiljetter som behöver ställas ut omgående samt ej heller arrangemang där leverantören kräver ej återbetalningsbar handpenning vid bokning.

  Som kund har man möjlighet att ändra på avresan fram tills 60 dagar före avresa, och kan då ändra till ett datum 12 månader framåt i tiden. African Tours & Safaris behåller depositionen.

 • Öppet köp på nya bokningar till den 31 augusti 2020

  2020-03-13

  För att du som resenär skall känna dig trygg med att boka resan genom oss på African Tours & Safaris, erbjuder vi våra kunder ÖPPET KÖP på alla nya bokningar som görs från den 13 mars fram till 31 augusti 2020, för avresor till och med 31 januari 2021. Detta innebär att du som kund kan avboka din resa, oavsett anledning, och få tillbaka din handpenning fram till och med 31 augusti 2020.
  Detta gäller alla våra resor *, dock kan särskilda villkor gälla för specifika arrangemang samt beroende på val av flygbolag. Prata med oss vad som gäller för just din resa.

  För mer information, klicka här!

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.