Garden Route Safaritur

Njut av den otroligt vackra bergsmiljön och de grönskande dalarna på den västra Capen, en enorm kontrast till de lugna och torra områdena i Klein Karoo - en ökenregion i Sydafrika. Res runt de närmaste dagarna i det frodiga, gröna och vackra "hjärtat av Garden Route".

Du får besöka en strutsfarm som har varit i bruk sen ett århundrade tillbaka. Ett äventyr djupt in i de bedövande vackra Cango Caves som är förhistoriska grottor är inkluderat i turen och kommer att bli en oförglömlig upplevelse.

En dag består av besök till ett av de berömda viltreservaten, Schotia Private Game Reserve där du kommer att få se storvilt i dess naturliga miljö. På väg till Port Elizaveth besöker vi Addo Elefantpark, startad 1931 för att bevara de sista överlevande av de en gång ohotade hjordarna av elefanter i östra Sydafrika som man nu tror är utrotade.

Garden Route's Addo Elefantpark är hem till den mest täta population av elefanter i världen. De delar på 12000 hektar av vegetation i dalarna tillsammans med sjakaler, vårtsvin, buffel, en varietet av antiloper liksom lejon och andra exotiska djur.

På vår safaritur besöker vi även Sydafrikas egna regnskog, Tsisikamma Forest innan vi fortsätter till Plettenberg Bay och Storms River. Därefter sker ett längre stop i den pittoreska och historiska kuststaden Knysna. Ett samhälle som är beläget mellan den mörka bergsskogen och havet.
Njut av en solnedgångskryssning på den stora lagunen som rinner ut i havet genom de berömda "Knysna Heads". Det finns massor av spännande stop, utflykter och platser att besöka på denna unika Garden Route tur i Sydafrika.

Det finns massor av spännande stop, utflykter och platser att besöka på denna Garden Route tur som uppvisar några av de bästa vyer Sydafrika har att erbjuda.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program och resfakta

Pris: 9 070 kr per person del i dubbelrum
Enkelrumstillägg 815kr 

Program
Dag 1. Res via Worcester, Montagu och Calitzdorp till Oudtshoorn. Besök en välkänd strutsfarm och Cango Caves. Middag och övernattning i Oudtshoorn
Dag 2. Tidig start på morgonen för resa till Schotia eller Labilela viltreservat. 12.30 - lunch följt av en safari i öppet fordon. 18.00 - Avslut på dagsturen. Middag och övernattning i gästgivarstuga nära Addo Elefantpark
Dag 3. Besök till Addo Elephant Park. Resa till Port Elizabeth för en kort stadstur. Vidare till Storms River, Tsitsikamma Forest och Plettenberg Bay.  Middag och övernattning i Knysna
Dag 4. Naturskön resa tillbaka till Knysna, utforskning av Knysna. Njut av en ledig solnedgångskryssning och middag ombord en hjulångare på Knysna lagunen. Övernattning i Knysna
Dag 5. Retur till Kapstaden via Mossel Bay och Swellendam med ankomst runt 17.00

Det måste vara minst 4 personer bokade för att turen skall bli av, maximum 7 personer.

Inkluderat
Transport, inträdesavgifter, och hjulångare enligt schemalagda avgångar, inackordering, frukost och middag alla dagar.

Exkluderat
Lunch, med undantag för dagen i viltreservatet.

Höjdpunkter
- Swellendam
- Mossel Bay
- Oudtshoorn
- Cango Caves
- Strutsfarm
- George
- Knysna
- Middag på Solnedgångskryssning ombord hjulångaren på Knysnalagunen.
- Plettenberg Bay
- Port Elizabeth
- Tsitsikamma Forest
- Schotia eller Lalibela Viltreservat
- Öppen fyrdjulsdriven bilfsafari.
- Addo Elephant Park

Vi reserverar oss för prisjusteringar pga valutaförändringar

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.
Skicka förfrågan