Mer gästkommentarer

 • Vill bara tacka för en fantastisk resa!

  2019-08-20

  Hej

  Vill bara tacka för en fantastisk resa! Grymt spännande, Safarin och resan med planet dit är något vi kommer håg resten av våra liv!

  Mycket lyckat även med barn!

  Uppskattar även den snabba hantering med de saker som strulade lite!

  Så vill ni ha någon form av referens någon gång så är det bara att höra av dig! Har redan rekommenderat er till 2 andra familjer som var sugna!

  Ha det så bra o lycka till!

  Gustav Levin (Selous och Zanzibar juli 2019)

 • Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget

  2019-08-15

  Hej!

  Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget. Mycket bra hotell, guider mm.

  Även ditt bemötande med snabba bra svar gör att vi verkligen kan rekommendera er som resebyrå vilka då vänner och bekanta frågat efter.

  Det var tajt och bra schema önskar i efterhand att man haft en dag extra utan aktivitet i Kapstaden, även om nu guiden verkligen gjorde allt för att vi skulle hinna med. (extremt bra guide, pratade långsamt & tydligt, så det gick att föra diskussioner och utöver detta körde hon lugnt & bra och stannade så länge vi ville på alla ställen).

  Krugerparken var riktigt bra fick se big 5 + lite till, bla. gepard & vildhundar på nära håll och extremt bra och trevligt hotell med bra personal och mycket bra mat. Då vi anlänt till hotellet, så kom en elefant och dofta på solstolarna och sträckte sin in mot poolen, vilket gjorde att pulsen gick upp på samtliga.  Se bifogad bild.

  Hotellet på Mauritius var också mycket bra, men stränderna och vattnet var inte riktigt så bra som vi kanske förväntat oss. Åker vi till en annan destination i Afrika, så hade vi istället valt Seychellerna eller Maldiverna.

  Vi är ändå extremt nöjda med allt, så tack för en mycket bra semester.

  /Micael

 • Tack för en fantastiskt bra arrangerad resa!

  2019-04-03

  "Tack för en fantastiskt bra arrangerad resa! En mycket bra guider, kunniga och trevliga! Trots att de missat att hämta bilen på hotellet, löste ni det. Strålande service!"

  Under resan i Sydafrika besökte Birgitta och Tommy Kapstaden, Steenberg och Stellenbosch. Fokus var på att spela golf i härliga miljöer.

 • Tillbaka efter en helt fantastisk resa i Tanzania

  2019-03-21

  Tillbaka efter en helt fantastisk resa i Tanzania. Vi är verkligen så nöjda med allt vi fått vara med om. Hela upplägget, Löparkurs med Fredrik Zillén (så inspirerande) och den fantastiska upplevelsen att få springa Kilimanjaro Halvmaraton och sen Mafia Island och ha turen att få simma med valhajar. En resa vi kommer att bära med oss i hjärtat för alltid. Allt klaffade till 100%. Så ett stort tack till David på African Tours och till Ulf som var med på resan och fixade. Bättre kan det inte bli! Carina o Maria

  Löparäventyr i Tanzania med Kilimanjaro Halvmarathon Feb 2019

 • Resan överträffade allas våra förväntningar!

  2019-03-13

  Hej!

  Hemma igen efter en magisk resa! Vi har haft det helt fantastiskt! Resan överträffade allas våra förväntningar!

  Har försökt att återgå till det normala idag … men det kommer att ta ett tag att smälta detta! Kommer leva på denna resa länge!

   

  Vi har fått sett och uppleva så mycket! Allt har funkat jättebra. All logistik och transfers har funkat perfekt och guiderna har varit toppen!

  Även om allt varit en otrolig upplevelse så var Mala Mala höjdpunkten! Jag vet inte hur jag ska beskriva det … magiskt helt enkelt!

   

  Jag är så tacksam!!! Tusen tack för all hjälp!

   

  /Jeanette med familj (Sydafrika, januari 2019)

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.