Mer gästkommentarer

 • Tack för en fantastiskt bra arrangerad resa!

  2019-04-03

  "Tack för en fantastiskt bra arrangerad resa! En mycket bra guider, kunniga och trevliga! Trots att de missat att hämta bilen på hotellet, löste ni det. Strålande service!"

  Under resan i Sydafrika besökte Birgitta och Tommy Kapstaden, Steenberg och Stellenbosch. Fokus var på att spela golf i härliga miljöer.

 • Tillbaka efter en helt fantastisk resa i Tanzania

  2019-03-21

  Tillbaka efter en helt fantastisk resa i Tanzania. Vi är verkligen så nöjda med allt vi fått vara med om. Hela upplägget, Löparkurs med Fredrik Zillén (så inspirerande) och den fantastiska upplevelsen att få springa Kilimanjaro Halvmaraton och sen Mafia Island och ha turen att få simma med valhajar. En resa vi kommer att bära med oss i hjärtat för alltid. Allt klaffade till 100%. Så ett stort tack till David på African Tours och till Ulf som var med på resan och fixade. Bättre kan det inte bli! Carina o Maria

  Löparäventyr i Tanzania med Kilimanjaro Halvmarathon Feb 2019

 • Resan överträffade allas våra förväntningar!

  2019-03-13

  Hej!

  Hemma igen efter en magisk resa! Vi har haft det helt fantastiskt! Resan överträffade allas våra förväntningar!

  Har försökt att återgå till det normala idag … men det kommer att ta ett tag att smälta detta! Kommer leva på denna resa länge!

   

  Vi har fått sett och uppleva så mycket! Allt har funkat jättebra. All logistik och transfers har funkat perfekt och guiderna har varit toppen!

  Även om allt varit en otrolig upplevelse så var Mala Mala höjdpunkten! Jag vet inte hur jag ska beskriva det … magiskt helt enkelt!

   

  Jag är så tacksam!!! Tusen tack för all hjälp!

   

  /Jeanette med familj (Sydafrika, januari 2019)

 • Tack för en perfekt genomförd planering av vår resa

  2019-02-21

  Hej,

  Tack för en perfekt genomförd planering av vår resa. Allt, verkligen allt har fungerat till 100%. Är nu tillbaka hemma efter en fantastisk trevlig resa. En eloge till era samarbetspartners som skötte om oss.

  Thomas & Madeleine

   

  Thomas och Madeleine besökte Victoriafallen i Zambia och avsutade med avkopplande dagar på Mauritius //African Tours & Safaris

 • Vi är nu hemma igen efter en härlig resa!

  2019-02-11

  Vi är nu hemma igen efter en härlig resa! Allt fungerade så bra. Alla flyg, transfers och utflykter var på tid och allt flöt fantastiskt fint. Kapstaden och Kaphalvön var så vacker. Vi hade vädret med oss och kom upp på Taffelberget i strålande solsken. Utflykten till Cape Point var så vacker och häftig. Även Stellenbosch var fint. Toppenhotell och väldigt trevlig och duktig guide på utflykten. Safarin och Buhala Lodge var fantastisk och vi fick se alla big five. Toppenguide som var kunnig och tog en massa fina foton som han delade med sig. Vi är så nöjda med ditt arbete såväl med resebyrån och upplägget på resan!

  Stort Tack till dig och resebyrån från oss alla!

  Kristina, Jörgen, Margareta och Christer (Sydafrika, 2019)

   

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.