Mer gästkommentarer

 • Tack för en lyckad resa!

  2018-02-06

  Hej!

  Vi är nu på väg hem från Tanzania och ville bara skriva och hälsa att vi har haft det oerhört bra. Allt har fungerat enligt planerna och vi känner oss mycket nöjda med resan. Vi ville särskilt hälsa att vår guide Jackson var helt fantastisk. Han var oerhört sympatisk, kunnig, flexibel och hjälpsam. Vi lärde oss otroligt mycket av honom och kan varmt rekommendera honom för alla era framtida gäster som åker på safari i Tanzania. 

  Bästa hälsningar,

  John och Ana

 • Hej!

  2017-11-23

  En sån resa! Vi är alla överens om att det går inte i ord att beskriva. Johan och jag har varit i Kreugers och Serengeti, alla andra var första gången i Afrika. Men vi, alla, blev helt hänförda av Masai Mara! Det hade regnat lite,så savannen var grön och dammet inte besvärande. Och ingen trängsel. Boendet Mara Nyumbu Camp helt fint, vänlig betjäning och god mat. Barnen blev extra uppassade. Och hyenorna ylade om nätterna. Våra chaufförer perfekta och allt fungerade trots hoppiga vägar. Fairview hotel helt underbart, vi hann med Nairobi museum med Snake park, David Sheldricks elefantpark är värt att besöka.Barnen orkade och ingen blev sjuk. Flyget i två etapper blev riktigt bra.

  Jag kan bara säga TUSEN TACK för en välordnad resa och kommer att rekommendera African Tours & safaris för alla. Likaså Masai Mara!

  Blir det aktuellt med Afrika igen så kommer jag att kontakta er!

  Tack från hela nöjda sällskapet genom mormor Kaja

  Karin Grönlund åkte på en skräddarsydd safari till Kenya i november 2017. /African Tours & Safaris

 • Vill bara skicka ett mail och tacka

  2017-11-10

  Hej !

  Vill bara skicka ett mail och tacka för en jätte fint organiserad resa. Märktes att ni kände till platserna då både boende och restauranger var karaktärsfulla och jätte fina. Båda våra guider var så kunniga och fantastiska.

  Tack! Maria Flising

 • Jambo

  2017-11-03

  Jambo Sven och Linda 💗

  Jag vill tacka för två fantastiska veckor med er som för mig varit den absolut bästa resan jag gjort, en resa som berörde mig enormt mycket, som gav mig en offentlig glädje och som skapade en känsla av att jag vill göra denna resa igen och jag vill göra mer, bidra mer och jag gör mer än gärna en ny resa tillsammans med er 💗 ni gjorde min och vår resa till någonting alldeles speciellt och med den största glädjen och kärleken ❤ tacksam för att jag fått dela denna resa med er och med övriga medresenärer men ännu större tacksamhet känner jag för den förmån jag fått genom att få göra resan genom era ögon och att få träffa dessa fantastiska människor som ni lärt känna 💗 tack snälla för en oförglömlig resa tillsammans mer er! Kramar till er två unika och underbara Sven & Linda ❤❤❤ med kärlek Jenny 

 • Kära Linda och Sven

  2017-11-03

  Kära Linda och Sven❣

  Jag är evinnerligt tacksam för ert engagemang och arrangemang. Jag är tacksam för resan tillsammans med er. "Mitt Afrika" hade inte blivit det samma utan er, Mitt Afrika är fantastiskt, helt underbart tillsammans med er och alla andra reskompisar. Jag känner mig så ofantligt lyckligt lottad och tacksam, från ❤ hjärtat TACK och Asante Sana ❤. Vi ses i Stone Town. Älskar Er med stor respekt. Kramar i överflöd Helén ��🙏🦁🐃🦏🐘🐊🌍