Mer gästkommentarer

 • Vi är nu hemma igen efter en härlig resa!

  2019-02-11

  Vi är nu hemma igen efter en härlig resa! Allt fungerade så bra. Alla flyg, transfers och utflykter var på tid och allt flöt fantastiskt fint. Kapstaden och Kaphalvön var så vacker. Vi hade vädret med oss och kom upp på Taffelberget i strålande solsken. Utflykten till Cape Point var så vacker och häftig. Även Stellenbosch var fint. Toppenhotell och väldigt trevlig och duktig guide på utflykten. Safarin och Buhala Lodge var fantastisk och vi fick se alla big five. Toppenguide som var kunnig och tog en massa fina foton som han delade med sig. Vi är så nöjda med ditt arbete såväl med resebyrån och upplägget på resan!

  Stort Tack till dig och resebyrån från oss alla!

  Kristina, Jörgen, Margareta och Christer (Sydafrika, 2019)

   

 • Sydafrika i sin helhet var en helt fantastiskt upplevelse

  2019-02-04

  Hej!
  Tack ska du ha! Vi kom hem den 23. Sydafrika i sin helhet var en helt fantastiskt upplevelse! Våran absolut bästa upplevelse var Kariega, vi var supernöjda med hela upplägget där! Bra boende, bra och välutbildad ranger, god mat. Allt var toppen!
  Vi såg egentligen allt i parken, förutom Leoparden, så även det var en succé!

  Tusen tack för all hjälp!

  Mvh
  Johan (Sydafrika januari 2019)

 • Vi har det oerhört oförskämt lyxigt bra

  2019-02-04

  Vi har det oerhört oförskämt lyxigt bra.
  Vi kom just in till La Fontaine efter en golfrunda med birdies å par å vindar på 20 m/s - skithäftigt. Nu väntas lite vingårdar mm de närmaste dagarna.

  Anders & Lisa (Sydafrika januari 2019)

   

 • Jag vill gärna återkoppla från vår fantastiska resa!

  2019-02-04

  Hej!

  Jag vill gärna återkoppla från vår fantastiska resa! Vi är helnöjda med vår Sydafrikaresa och allting har fungerat smidigt. Makutsi var ett mycket bra val utifrån våra önskemål och vi känner att vi verkligen har sett otroligt mycket djur och upplevt naturen. Tented camp var en av höjdpunkterna och även heldagsturen till Krueger var alldeles underbar. Vi är nöjda med game aktiviteterna på Maktusi med kunniga guider. Vi tyckte också att det var lagom mycket med aktivitet för vår smak. Även maten tyckte vi var mycket god.

  Blyde River Canyon Logde var jättefint och vårt rum var stort och kändes lyxigt. Vandringarna var jättefina och även där hade vi duktiga guider. Lodgen ligger verkligen off så om man inte har bil så finns det verkligen inget att göra. Det finns inga stigar som man kan gå direkt från lodgen. Det var bra att vi hade vandringarna bokade i förväg. Jag hade nog velat ha guide även om vi hade haft bil. Det finns ju ändå leopard och flodhästar och vi mötte inga andra vandrande turister.

  Tack, för ett jättebra upplägg! Det här var ju första gången i Afrika för oss men vi har nog fått blodad tand!

  Med vänliga hälsningar
  Beatrice & Per (Sydafrika oktober 2018)

 • Vi tycker att detta var en fantastisk resa på alla sätt

  2019-02-04

  Vi tycker att detta var en fantastisk resa på alla sätt. Allt fungerade oklanderligt, och helt utan missöden. Ressällskapet kunde inte varit bättre. Vår grupp var liten, så det kändes som om vi blev som en familj. Att dessutom få Andreas Karlsson som guide var en ynnest. Inte nog med att han är väldigt trevlig och sympatisk, utan även oerhört kunnig inom i princip allt som har med Afrika att göra.

  Safarin i Entabeni var perfekt, även om vi missade leopard och buffel av Big 5. Dock såg vi massor av andra djur, inkl gepard. Ravineside Lodge kändes riktigt bra.

  Därefter åkte vi till Mocambique, som bekant. Som badort var själva Vilankulo inte så imponerande, men det var en fin strand att ta morgonpromenader på. Båtutflykter till öarna utanför tog oss dock till härliga tropiska stränder. Vi gillade att besöka Mocambique som ett annorlunda och nytt land för oss, och vi gillade också hotell Casa Rex. God standard, lagom stort och lagom pretentiöst. Väldigt god mat. Kul att halvpension innebar att vi kunde välja fritt i hela menyn, helt utan restriktioner. Det är nog ganska ovanligt, tror jag. Ingen i gruppen var dock någon storätare så vi var ganska modesta kunder för dem.

  Vi tvekar inte ett ögonblick att rekommendera resan till vänner, kollegor och bekanta.

  Tack!

  Peter (Sydafrika och Mocambique december-januari 2018-19)