Skip to main content

2019-05-27: Gillar du vin?

Vin från Sydafrika blir mer och mer populärt i Sverige. Sydafrika har riktigt bra förutsättningar för att göra goda viner. Ett perfekt medelhavsklimat, varierande jordmån samt höjd och landskap som gjort för vinodling. Blå himmel, böljande rader av vinrankor och vingårdar med höga berg i bakgrunden. Inte undra på att vinturismen i Sydafrika bara växer. Förutom kända röda druvor som Cabernet Sauvignon, Merlot och Shiraz samt fantastiska vita viner som Sauvignon Blanc och Chardonnay, så har Sydafrika en egen druva som heter Pinotage som ger kraftiga smakrika röda viner. Det är en blandning mellan Pinot Noir och Cinsault. Vilka vingårdar vill du besöka under din vistelse i vinlandet? Kombinera gärna några dagar i Stellenbosch med charmiga Franschhoek, som har både mat och vin i världsklass! Vi finns här redo att sätta ihop din fantastiska resa till Sydafrika. Kontakta oss på 031/16 40 20 alternativt 08/410 609 90, så kan vi prata mer om dina resedrömmar!

Kapstaden & Vinlandet

En resa för er som vill fokusera på vin och härliga upplevelser. Besök Kapstaden, Stellenbosch & Franschhoek. 11 dagar/10 nätter.

Pris från: 7 765 kr per person exkl. flyg

Lär mer pch boka här

Kombinera vin & golf

En populär kombination är att också kombinera vin och golf. Detta förslag erbjuder spännande golfbanor, härliga vinbesök och avslut med spännande safari. 13 dagar/12 nätter.

Pris från: 17 785 kr per person exkl. flyg

Läs mer och boka här

Svenska Vinbolaget till Sydafrika

Resan är spikad och innehållet fullspäckat. African Tours & Safaris och Svenska Vinbolaget bjuder in till en välsmakande vin- och matresa till Sydafrika, fyllt med häftiga naturupplevelser och många spännande stopp. Med på resan är Jonas Gullberg, VD för Svenska Vinbolaget. 9 dagar/8 nätter

Pris från: 28 985 kr per person inkl. flyg

Läs mer och boka här

Aktiviteter i vinlandet

Upplev vinlandet på ett annorlunda sätt genom att hyra en cykel. Få med dig en picnick-korg och ge dig ut bland vinrankorna och det fantastiska landskapet på egen hand. Eller varför inte vara lite äventyrlig och hyr en fyrhjuling och tillsammans med guide besöka vingårdar och helt magiska utsiktsplatser. Eller är kanske Segway din grej? Ja ni ser, det finns otroligt många olika sätt att uppleva vindistriktet!

Kontakta oss för roliga förslag

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.