Golfresor i Afrika

Eftersom golfbanorna i Europa och USA har blivit allt mer exklusiva och dyra så erbjuder Sydafrika, efter en nattflygning utan jet-lag, ett nytt alternativ för en vintersemester med golf. 

Några av de bästa golfspelarna i världen kommer från Sydafrika och landet har en lång golftradition och därmed mycket att visa upp. Nya banor, sponsrade och designade av några av de största golfnamnen öppnar ideligen. Detta stärker naturligtvis landets ambition att bli nummer ett som golfdestination. Flera av de mest hänförande och spektakulära banorna finns runt Western Cape och Kapstaden, som är en bra bas att utgå ifrån. 

Spela på Links banor vid Atlanten med Table Mountain som bakgrund eller slå nerför Kikuyas fairways i Stellenbosch, där vingårdarna är alldeles bredvid och avsluta efter 18:e med en vinprovning. Vi kan även ordna golfspel på den mest exklusiva banan, som också är nummer ett i Sydafrika, Leopard Creek Golf Course som normalt är stängd för gästspelare. Tillsammans skräddarsyr vi er golfresa till Sydafrika efter era önskemål och arrangerar allt från flygresan till bokning av starttider!
 

Golfresa för livsnjutaren i Kapstaden och vinlandet

Denna golfresa på 14 dagar/13 nätter till Kapstaden och vindistriktet är en resa i Sydafrika för livsnjutaren. Fantastiskt boende med Spa och pool, underbara middagar och bra vinupplevelser och som grädden på moset några rundor golf, de vackra miljöerna och den slående naturen får ni på ....Läs mer »

Golfresa till Sydafrika - Kapstaden och Knysna

Denna golfresa erbjuder riktigt bra boende på 2 mindre hotell och golf på 6 stora golfbanor i Sydafrika. Ni har en egen hyrbil och vi hjälper er gärna att lägga till några nätter i Kapstaden, några nätter med safari eller varför inte bo i vinlandet och njuta av goda viner. Denna resa bokar vi in ....Läs mer »

Golfresa i Sydafrika till Kapstaden, vindistriktet och Krugerparken

Denna golfresa till Sydafrika ger er det bästa på kort bilavstånd, vacker storstad, hav, vin, god mat, vackra vyer, höga berg, mycket bra boende och framförallt mycket bra golf på några av Sydafrikas bästa banor och som avslutning kanske resans höjdpunkt; safari i Krugerparken och även här ....Läs mer »

Rovos Rail Golf Safari

Rovos Rail har designat en härlig tågresa, Golf Safari, på 9 dagar/8 nätter för att underhålla den mest kräsne golfspelaren och ett program med valfria utflykter och safari för icke-spelande gäster. Resan passar alltså både för golfentusiasten och för icke-golfaren ....Läs mer »från 27 500 kr

Safari och golf i Kenya

Följ med på en annorlunda resa till Kenya med en kombination av golf på mästerskapsbanor, bra safari och trevligt boende. Se upp för eventuella zebror eller antiloper vid utslag. Kombinera gärna resan genom att avsluta med några dagar med härligt sol och bad på Mombasakusten eller på Zanzibar. ....Läs mer »