Det Stora Äventyret-Kenya och Zanzibar

14 dagar

Söker du de stora upplevelserna med djur, natur och kultur i centrum är det här en resa för dig och hela familjen. Med Linda och Sven som erfarna guider möter du det vilda Afrika och massajkulturen på det ultimata sättet i ett av jordens viltrikaste områden, Masai Mara. Lägg om du vill till sex nätter på exotiska Zanzibar med sol, bad, spännande kultur och möjlighet till roliga utflykter.

Läs mer
från 36 785 kr

Kapstaden, Garden Route & safari

15 dagar

Följ med på en klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen. Resan är med svensktalande guide.

Läs mer
från 35 185 kr

Sydafrikas höjdpunkter med svensk guide

19 dagar

Följ med oss till Sydafrika, ett land alla vill resa tillbaka till!  Vi erbjuder en spännande rundresa för att se landets pärlor. Resorna leds av en av våra fantastiskt uppskattade svensktalande guider. 

Läs mer
från 41 985 kr

Svenska guider på våra rundresor

Vi är otroligt stolta över våra svensktalande guider och får otroligt fin feedback från våra gäster som varit iväg på våra rundresor. Att inte "bara" ha en guide som vet platsens sevärdheter, utan även har en otrolig erfarenhet, passion och gedigen kunskap om landet, det gör att resan blir extra minnesvärd. Det är med en otroligt värme och stolthet vi presenterar våra svenska guider som tar er runt i Afrika.

Läs mer

Guidade resor

Att åka med på en guidad rundtur med duktiga svenska och lokala guider är ett utmärkt sätt att få ut det bästa av Afrikaresan. Ni behöver bara slappna av och njuta av resan, vyerna, det fina boendena, maten och de spännande berättelserna.

Vi har skapat ett antal rundresor i grupp med erfarna guider som följer med på hela resan. Dessa resor har fasta avresedatum som ni finner här på hemsidan. Hjärtligt välkommen att titta in på de följande sidorna för att hitta inspiration för att förverkliga drömresan till Afrika. 

Guidade rundresor med svensktalande guide

lejonhona
Här har vi sammanställt alla våra guidade rundresor som har svensktalande guide. Vi har våra fantastiska guider som vi är stolta över att samarbeta med. Några resor i Sydafrika, ett par i Tanzania och en i Kenya.Läs mer »

Guidade resor med engelsktalande guide

Här har vi sammanställt alla våra guidade rundresor som har engelsktalande guide. De är i samarbete med våra partners i Afrika och gästerna kan vara från hela världen, ett perfekt tillfälle att träffa nya människor!Läs mer »
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.