Hermanus och valarna

Southern Right Whales

Varje år kommer dessa gigantiska djur till Sydafrika för att kalva och ta hand om sina nyfödda. På bara några meters avstånd från land kan du se och fotografera dessa urtidsdjur. Mot tillägg kan också en båttur arrangeras för att riktigt få närkontakt med valarna. Detta måste bokas i förväg. Bästa tid på året är augusti - november. Du blir hämtad och lämnad på hotellet. Valarna heter Southern Right Whales.

Turen tar dig till sjösidan av Hermanus som är beläget på sydkusten, nära latituden där Indiska Oceanen och Atlanten möts. Upplev känslan av land hav och kulturen på västra Capen. Känn samhörighet med valarna genom en av de mest spännande val-resor i världen. Varje år migrerar Southern Right Whales till kustvattnen utanför Sydafrika för att, para sig, kalva och ta hand om sina unga. Dessa däggdjur, bara meter från land, ger en oförglömlig upplevelse i augusti och november.

Pris: 975 kr per person

Höjdpunkter

* Vacker kusttur via Gordons Bay
* Cape Hangklip
* Pingvinerna vis Stony Point Reservatet
* Hermanus
* Sir Lowry's Pass

Detta är en utökad 30 mils tur som tar runt 9 timmar. Rutten tar dig via Gordon's Bay längs med South Coast Road och passerar Cape Hangklip till Hermanus. Hemresan är på inlandet och går över Sir Lowry's Pass.

Lunch är ej inkluderat i denna tur. Stop för lunch kommer att ske i Hermanus. Runt 130 Rand kostar en ordentlig lunch om du vill beräkna priset för denna tur. Naturligtvis blir det billigare om du bara vill ha lättare lunch eller snacks.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan