Jul och Nyårsresor i Afrika

Här är förslag på vad ni kan göra för att slippa julstress, mörka dagar och snöslask. 

Åk med på någon av våra guidade rundresor med svensk guide. Det enda du behöver tänka på är att njuta av resan, vyerna, kulturen, maten och de oförglömliga upplevelserna. 
Med otroligt erfarna och omtyckta guider, blir resan till ett minne för livet! Nedan finns förslag på vilka gruppresor vi har under jul & nyår.

Vill ni hellre resa på egen hand? Vi bokar upp allt i förväg så att ni kan lugnt och tryggt kan fokusera på att njuta av er semester och de härliga upplevelserna som väntar.

Läs mer om våra resor på egen hand i Sydafrika - landet som har något för alla!

Läs mer om våra safariresor till Tanzania, där African Tours & Safaris egna guider ger er en safariupplevelse utöver det vanliga! Kombinera med sol & bad på härliga Zanzibar.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Kapstaden, Garden Route & Safari - Sydafrika i ett nötskal

En klassisk Sydafrikaresa som tilltalar alla sinnen. Vi börjar i magiska Kapstaden, fortsätter med vindistrikten och avslutar med safari i vildmarken. Däremellan färdas vi längs med Garden Route och njuter av vackra omgivningar. Innan vi når vår safaridestination stannar vi bland annat till i natursköna Knysna. ....Läs mer »15 dagarfrån 37 985 kr

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.
Skicka förfrågan