Kapstaden & safari i Krugerparken - Nyårsresa

För er som vill fira nyår i Sydafrika, har vi satt ihop en riktigt bra kombination med Kapstaden, safari i Krugerparken samt en avslutning med Panorama Route. 
Avresa ifrån Stockholm den 25 december, samt hemresa den 3 januari.

I fantastiska Kapstaden spenderar ni fyra nätter och vi rekommenderar våra gäster att köpa till vårt uflyktspaket, för att uppleva Kapstaden på bästa sätt. Alla utflykter är med engelsktalande guide och ni väljer själva vilken dag ni önskar göra dessa turer.

Efter Kapstaden, är det dags att flyga vidare till Nelspruit, som ligger strax utanför södra delen av Krugerparken, där ni bor i tre nätter på Buhala Lodge med 2 heldagars safari i öppen jeep. Från safarilodgen åker ni sedan den vackra Panorama Route på en guidad heldagstur och släpps sedan av på ert hotell precis vid Johannesburg flygplats för sista natten.

Max 12 platser, så passa på att boka redan nu!

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Program

Dag 1. Kapstaden (26 december, 2018)

Ni möts på flygplatsen och körs till ert hotell The President Hotel där ni skall bo i fyra nätter. Detta hotell är beläget i vid havet i Sea Point och har ett trevligt poolområde och flera restauranger och butiker i området.
Måltider: Frukost

Dag 2-4.Kapstaden (27-29 december, 2018)

Dessa dagar är fria för egna aktiviteter. Kapstaden har något att erbjuda till alla, så vi rekommenderar att boka till vårt utflyktspaket. Åk med på en stadsrundtur i Kapstaden där man även besöker Taffelberget, ta en heldagstur till Cape Peninsula med godahoppsudden och pingvinerna i Boulders Beach, eller varför inte besöka kåkstäderna & Robben Island? De flesta som besöker Kapstaden vill även hinna med en vintur i de vackra vinlandet och för den som önskar kan man även spela golf på deras välkända golfbanor. För den som söker lite mer äventyrliga aktiviteter får ni inte missa att upplev Kapstaden från ovan i en helikopter samt dyka med vithajar i bur. Säg till så hjälper vi er gärna förboka detta.
Måltider: Frukost

Dag 5. Krugerparken (30 december, 2018)

Efter frukost hämtas ni upp på hotellet och blir körda till flygplatsen för en inrikesflygning till Nelspruit som ligger vid Krugerparken. Vid ankomst hämtas ni upp på nytt och ni har en bilfärd på ca 1 timme som tar er till underbara Buhala Game Lodge som ligger vid kanten av Crocodile River, som är den naturliga södra gränsen till Krugerparken. Här kan ni sitta och blicka ut över den vackra utsikten och se djuren komma ner för att dricka.
Måltider: Middag

Dag 6-7. Krugerparken (31 december, 2018-1 januari, 2019)

Dessa dagar går ni upp riktigt tidigt för att åka på heldagssafari i Krugerparken. Ni åker i öppna 4-hjulsdrivna jeepar med ranger/guide. Ni får med er ett frukostpaket som ni äter i parken. Efter morgonsafarin åker ni tillbaka till lodgen för några timmars avkoppling. På eftermiddagen är det återigen dags att åka in i Krugerparken för nya äventyr. Eventuellt kan man ordna så att ni inte åker tillbaka utan stannar hela dagen i parken. Isåfall köper ni själva lunch i parken. 
Måltider: Frukost och middag

Dag 8. Panorama Route (2 januari, 2019)

Efter frukost på lodgen är det dags att lämna safarin för denan gångnen och ni åker på en guidad tur längs den världsberömda Panorama Route med höjdpunkter som Blyde River Canyon, Pilgrims Rest, Three Rondavels, Bourke´s Luck Portholes, Gods Window och vattenfall. En otroligt vacker väg med fin och spännande natur. (Lunch ingår ej i turen). Ni lämnas sedan på hotellet, City Lodge OR Tambo Airport Hotel, som ligger precis vid flygplatsen.
Måltider: Frukost

Dag 9. Hemresa (3 januari, 2019)

Idag har ni förmiddagen att göra vad ni vill. Antingen kopplar ni av vid poolen eller varför inte ta snabbtåget in till området Sandton och shoppa lite? Tidig kväll, checkar ni sedan in för ert flyg tillbaks till Sverige. Med er i bagaget har ni många härliga minnen och upplevelser från er resa.
Måltider: Frukost

Resfakta Pris

Resfakta Pris

Pris: 37 985 kr per person, del i dubbelrum inkl. flyg

Detta ingår i priset:

 • Alla flygresor med flygskatter (med reservation för prisändringar)
 • 4 nätter på President Hotel inkl. frukost
 • 3 nätter på Buhala Lodge inkl. frukost och middag
 • 1 natt på City Lodge OR Tambo Airport Hotel inkl. frukost
 • Transfer tur/retur från Cape Town International Airport till President Hotel
 • Transfer från flygplatsen i Nelspruit till Buhala Lodge
 • Guidad heldagstur längs Panorama Route inkl. inträden (avresa från Buhala Lodge till Johannesburg)
 • 2 heldagars safari med guide i öppen jeep i Krugerparken inkl. inträde (exkl. lunch)
   

Detta ingår inte i priset: 

 • Måltider och dryck under utflykterna
 • Extra utflykter som önskas i programmet
 • Dricks till guider och övrig personal
 • Avbeställningsskydd som tecknas innan första inbetalningen, går att tecknas hos oss på African Tours & Safaris
 • Reseförsäkring går att köpa och även som komplement till hemförsäkringen hos oss på African Tours & Safaris
 • Eventuella vaccinationer, kontakta en vaccinationscentral för korrekt information


Vi reserverar oss för prisändringar p.g.a. valuta- och skatteförändringar 

 

Utflykter Kapstaden

Utflykter Kapstaden

Vi rekommenderar följande utflykter under era dagar i Kapstaden. Vi kommer att kontakta er gällande vilken dag ni vill göra vilken utflykt efter bokning.

Halvdagstur till Kåkstäderna

Ett besök i kåkstäderna utanför Kapstaden med lokal engelsktalande guide.
Pris: från 430 kr per person.

Heldagstur Kåkstäderna & Robben Island

En heldagstur med en guide som berättar och visar er runt i en av Kapstadens kåkstäder och du får en upplevelse som fastnar både i minne och hjärta för all framtid. Sedan åker ni båt över till fängelseön Robben Island, där Nelson Mandela satt fängslad i många år så blir det en heldag att minnas! Höjdpunkter: Distrikt six, Bo-Kaap, Athlone, Khayelitsha, Robben Island.
Pris: från 1 075 kr per person exkl. lunch 

Kapstaden

En guidad stadsrundtur på ca 3h inkl. besök på Taffelberget. Biljett med linbanan tillkommer ca 130 kr.
Pris: från 375 kr per person.

Vinprovning 

En heldagstur i vinets tecken, där ni besöker det vackra vindistriktet Stellenbosch. Under dagen kommer ni att besöka ett par vingårdar och prova 4-5 olika viner på varje ställe samt få se hur tillverkningen går till.
Pris: från 750 kr per person exkl. lunch

Vithajsdykning i bur

En otroligt spännande dag där ni går ner i en bur för att få chans att uppleva den fruktade vithajen på nära håll. Ni hämtas tidig morgon, redan vi 04.30 och bjuds på frukost när ni kommer till Gaansbai, där ni får en genomgång om dagen som väntar. Lättare lunch serveras innan ni körs tillbaka till hotellet.
Pris: från 1 860 kr per person.

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan