Skip to main content

Kariega Game Reserve

kariega elefant vid jeep

Kariega Private Game Reserve är på totalt ca 10 000ha och här finns chans att se alla Big Five, det vill säga lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning. Kariega har flera olika boende alternativ, Kariega Main Lodge där man bor i hus och kan bo upp till 8 personer i samma hus, Ukhozi Lodge som ligger bredvid Main Lodge men med lite mer exklusivitet där alla rum har en liten pool. River Lodge ligger precis vid Kariega River och man bor i små runda hus. För det stora sällskapet så kan man boka The Homestead där ni har en egen butler som lagar er mat eller varför inte bo på en lyxig tältlodge ute i bushen, Settlers Drift. Valmöjligheterna är många!

Kariega Main Lodge

Kariega Main Lodge

Kariega Main Lodge ligger inbäddat i ett fantastiskt landskap i Eastern Cape och erbjuder sina gäster en makalös panoramautsikt över den gröna dalen och floden nedanför. Denna autentiska safarilodge är den perfekta platsen för att uppleva safari på bästa sätt. På Kariega är det inkluderat två gamedrives per dag och man åker i öppna jeepar tillsammans med en ytterst kunnig guide i det privata reservatet. Här får man chans att se The Big Five som t ex lejon, elefant, noshörning men här finns också många andra djur.

Kariega Main Lodge består av 21 timmerstugor, en mysig restaurang, som serverar mat av hög klass, en bar samt en lounge. Här finns pool, ett gym och ett SPA.

Kariega Ukhozi Lodge

Kariega Ukhozi Lodge

Ukhozi Lodge i Kariega Game Reserve ligger med utsikt över de böljande gröna kullarna och dalarna i Eastern Cape. Som gäst får man en fantastisk vistelse och riktigt spännande safari där man kommer nära t ex lejon, elefant, noshörning och en mängd andra djur! Denna lyxiga safarilodge har 10 st exklusiva sviter - alla med egen privat avsvalkningspool och rymligt vardagsrum. Lodgen är inredd i lyxig afrikansk design och här finns en pool, en trevlig restaurang samt en "Boma" för magiska middagar under bar himmel.

Kariega River Lodge

Kariega River Lodge

River Lodge är väldigt speciell lodge. 10 rymliga, luftkonditionerade och smakfullt inredda sviter erbjuder de mest kräsna gästerna lyxig lugn och ro. Inne i lodgen kan gästerna hitta en lugn plats i en av loungerba, läsa en bok i biblioteket, koppla av vid poolen eller njuta av utsikten från det magnifika däck som hänger över Bushmansfloden.

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.