Skip to main content

Kati Kati Tented Camp

kati Kati tented Camp i SerengetiImage: Kati Kati är en permanent tätlcamp i centrala Serengeti


En mycket bra semipermanent tältcamp belägen mitt inne i Seronera i centrala Serengeti. Lodgen har 15 tält som alla har riktiga sängar, toalett och dusch men campen saknar helt fasta strukturer. Kati Kati är belägen i Serengetis hjärta, det djurrika Seronera. Här bor ni med några av de allra bästa djurskådningsområdena i lodgens absoluta närhet. Måltider serveras i ett centralt beläget mässtält. Ni får här en riktigt genuin tältsafari upplevelse.

Boende

Boende


Alla rum på Kati Kati ligger i tält som är semipermanenta, dvs, de står inte på en plattform av trä elle rbetong utan på marken, utan fasta strukturer. Tälten har bastmattor som ger ett "golv" och är inredda med riktiga sängar och sängkläder. Tälten har dubbelsäng eller två enkelsängar. Det går att bo tre i ett tält genom att sätta in en extrasäng. Alla rummen har toalett med dusch.

Aktiviteter

Aktiviteter


Kati Kati ligger inne i Serengeti National Park och som namnet antyder (Kati Kati betyder "i mitten" på Swahili) ligger det mitt inne i centrala Serengeti. Inne i Serengeti är den enda aktivitet som är tillåten safari i jeep dagtid. Safari till fots och safari nattetid stör djuren för mycket. De som bor på Kati Kati Kati gör det oftast 2-3 nätter som en del av en safari i norra Tanzania och under tiden ni bor i Serengeti åker ni på safariturer i Seronera Valley i centrala Serengeti.

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.