Skip to main content

Konferensresor

En konferens i Sydafrika är alltid mer berikande än på hemmaplan av många skäl. Den inspirerande miljön, vädret och alla fantastiska intryck utifrån gör deltagaren oerhört motiverad. Kapstaden brukar vara det naturliga valet för konferensresor beroende på det rikliga utbudet av hotell, konferensmöjligheter och aktiviteter. Men Sydafrika har givetvis andra landsdelar som också erbjuder perfekta förhållanden. Varför inte en konferens i Krugerparken som kan kombineras med spännande safariupplevelser?

Att konferera i Sydafrika behöver inte innebära att det blir dyrare. Med den förmånliga valutan och med flyg över natten och ingen tidsskillnad, så blir Kapstaden ett naturligt val för att få ut det bästa av er konferens.

I mer än tio år har vi arrangerat konferensresor och temaresor till Sydafrika och vi hjälper er och ert företag med totalarrangemanget för en lyckad företagsresa till Sydafrika. Allt från flygresor, lokala transporter, boende, konferens och kurslokaler, måltider, underhållning till alla specialönskemål som tänkas kan. Vi kan också stolt säga att vi, African Tours & Safaris, är en av de första researrangörerna i Sverige som har beslutat att alla resor som genomförs i vår regi skall klimatkompenseras till 100%. Läs mer om vårt arbete här.

Kontakta oss för ett skräddarsytt förslag. Vi tar fram det bästa av Sydafrika baserat på era behov.

"Alla var fantastiskt nöjda och ni har gjort ett super professionellt jobb - STORT TACK"
Karin Lindberg, Neopost

"Många har hört av sig till oss och sagt att det var en fantastisk resa, till och med att det var den bästa resa de någonsin varit på."
Inger och Jimmy Stigh, Winestone

Konferens med spännande safari

Det perfekta sättet att uppnå en lyckad konferens- eller styrelsemöte är att kombinera nytta med nöje. Kombinera konferensen i Kapstaden genom att avsluta med safari eller varför inte boka upp hela konferensresan på en safarilodge. Lämna civilisationen bakom er och ge er ut i den Sydafrikanska bushen för att uppleva oförglömliga safariupplevelser och häpnadsväckande natur. 4 dagar/3 nätter Höjdpunkter: Vacker natur, spännande safari, chansen att se "The Big Five" ( elefant, buffel, noshörning,...

Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.