Konferensresor

I mer än tio år har vi arrangerat kurs, konferens och temaresor till Sydafrika och vi vågar påstå att det finns ingen som har så stor erfarenhet av detta som vi.

"Alla var fantastiskt nöjda och ni har gjort ett super professionellt jobb- STORT TACK"
Karin Lindberg, Neopost

En konferens i Sydafrika är alltid mer berikande än på hemmaplan av många skäl. Den inspirerande miljön, vädret och alla fantastiska intryck utifrån gör deltagaren oerhört motiverad. Våga låta oss visa vad vi kan för att göra er företagsresa till en stor upplevelse såväl innehållsmässigt som  resultatmässigt. Kapstaden brukar vara det naturliga valet för konferens och konvent beroende på det rikliga utbudet av anläggningar med mycket stor kapacitet både vad gäller boende, teknik och sammankomster. Det är dessutom inga långa avstånd i Kapstadens stadskärna. Sydafrika har givetvis andra landsdelar som också erbjuder perfekta förhållanden. Varför inte en konferens i Krugerparken som kan kombineras med djur och golfupplevelser?

Vi hjälper er och ert företag med totalarrangemanget för en lyckad företagsresa till Sydafrika. Allt från flygresor, lokala transporter, boende, konferens och kurslokaler, måltider, underhållning och alla specialönskemål som tänkas kan. Välkomna med er förfrågan och önskemål.
 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan