Mabula Game Lodge - Malariafritt reservat norr om Johannesburg

Upplev safari på det malariafria reservatet Mabula Game Reserve som ligger ligger beläget ca tre timmar norr om Johannesburg. Detta malariafria reservat är på 12 000 hektar och har ett rikt fågelliv samt ”the big five”; lejon, elefant, leopard, buffel och noshörning. Mabula erbjuder exklusivt boende med alla bekvämligheter i en naturskön miljö.

I med att man tar sig till lodgen med transfer från Johannesburg är detta ett perfekt upplägg att kombinera med besök till bland annat Kapstaden, Mocambique, Victoriafallen eller en bra start på en resa genom Sydafrika. Förslaget är på 4 dagar/3 nätter men kan enkelt justeras baserat på era önskemål

 

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan

Program

Dag 1. Johannesburg

Vid ankomst till Johannesburgs flygplats på morgonen blir ni upphämtade av vår representant som visar er till bilen och därefter kör er ca 2,5 timmar norr till Mabula Game Lodge. Vid ankomst till lodgen äter ni lunch och checkar därefter in på rummet. Ni har här lite egen tid innan ni på eftermiddagen möts i receptionen för lite kaffe och te innan ni beger er ut på er första safaritur i öppna jeepar. Ni letar efter de vilda djuren och när skymingen börja komma stannar ni till för en liten "sundowner" (dryck i solnedgången) för att njuta av vackra naturen. Tillbaka på lodgen avnjuter ni middag.

Dag 2-3. Mabula Game Lodge

Ni blir väckta tidiga mornar för att åka ut på safaritur och möta de vilda djuren i gryningen. Upplev naturen när den håller på att vakna. Tillbaka på lodgen äter ni frukost och därefter spenderar ni dagen på lodgen. Slappa vi poolen, avnjut en behandling på Mabula Spa eller varför inte upptäck Mabula Game Reserve från luften genom att boka en ballongtur. På eftermiddagarna möts ni i receptionen igen för en safaritur med middag tillbaka på lodgen.

Dag 4. Hemresa

Sista morgonen och ni blir väckta tidig morgon för er safaritur. Frukost och därefter utcheckning. Transfer tillbaka Johannesburg där ni kan fortsätta er resa till tex. Kapstaden, Mocambique, Victoriafallen. Ni väljer och vi skräddarsyr.

Pris Resfakta

Pris: 9 970 kr per person, del i dubbel exkl. flyg
(Priset är baserat på avresa under 2018)

I priset ingår:

 • 3 nätter på Mabula Game Lodge inkl. helpension och 2 safariturer/dag
 • Transfer och aktiviteter enligt program
   

I priset ingår ej:

 • Flygresa från/till Sverige. Vi hjälper er gärna att boka
 • Dryck
 • Parkavgift ca 100 kr per bil
 • Dricks till guider och annan personal
 • Avbeställningsskydd som tecknas innan första inbetalningen
 • Reseförsäkring, går att köpa och även som komplement till hemförsäkringen
 • Nödvändiga vaccinationer, kontakta din lokala vaccinationsklinik för rådgivning


Vi reserverar oss för prisändringar p.g.a. tillgänglighet på flyget, boendet samt valuta- och skatteförändringar

Skicka en förfrågan så lovar vi dig ett riktigt bra förslag inom kort.

Skicka förfrågan
Skicka förfrågan