Safariresor i Afrika

Hjärtat av den Afrikanska upplevelsen har alltid legat i safari. På många av våra resor finns safari med, och naturligtvis kan vi skräddarsy just er safariresa i Afrika som går till Krugerparken i Sydafrika, Serengeti i Tanzania, Masai Mara i Kenya och mindre kända men lika fascinerande platser i södra och östra Afrika. Vi anordnar safariresor där ni kan välja mellan lyxiga safarilodger alternativt ett enklare boende om så önskas.

Låt er inspireras och förbered er för möten med "The Big Five": lejon, elefant, buffel, leopard och noshörning!

Walking safari i Krugerparken

Prisvärd och unik walking safari i ett exklusivt "Big Five"-området, en privat park som är del av det man kallar större Kruger Nationalpark. Ni bor i ett tältläger och gör utflykter härifrån. Att sova i tält under träden med endast duken mellan er och bushen är en upplevelse ni ....Läs mer »

Karibu Kenya Safari

lejonhona
Ni vaknar i skuggan av Kilimanjaro. Utanför er lodge, på Kenyas savann, ser ni en hjord elefanter bland akaciaträden med det snötäckta Kilimanjaro som en majestätisk fond vid horisonten. Morgonens lätta dis bränns bort av solen när ni gör er redo för er första safaritur. Detta är ....Läs mer »

Karibu Kenya Safari & Zanzibar

Masai Mara ballong
Kombinera sex dagars safari i Kenyas allra bästa safariparker; Masai Mara, Lake Nakuru och Amboseli, med sex nätter sol och bad på underbara Zanzibar. Safari med privat guide och privat safarifordon med chans att se mängder av djur inklusive lejon, leopard, antiloper, gnu, zebra, buffel, elefant och många fler. Ni startar ....Läs mer »

Tanzaniasafari med Zanzibar

Tanzaniasafari med Zanzibar
Få resor kan uppfylla drömmen om Afrika som en safari i Tanzanias vilda natur i kombination med Zanzibars vita stränder och turkosa hav. På er safari till Serengeti , Ngorongorokratern och Lake Manyara får ni se gnuernas och zebrornas migration, lejon, hyenor, elefanter och mängder av andra vilda djur. På Zanzibar ....Läs mer »

Tanzania med svensk reseledare

Elefanter vid jeep Serengeti
Safariresa till Tanzania och Zanzibar med vår svenska reseledare Hazze Sandström  Följ med vår svenska reseledare Hazze Sandström på en unik resa till Tanzania. Hazze som är född och uppvuxen i Tanzania tar er med på en unik rundresa i fantastiska Tanzania. Detta är en gruppresa på ....Läs mer »14 dagarfrån 44 925 kr

Familjeresa till Tanzania och Zanzibar

HÖSTLOV I TANZANIA OCH ZANZIBAR.  Upplev ett riktigt äventyr med sol och bad och safari för hela familjen under höstlovet. I Selous Game Reserve i Tanzania får ni uppleva safari i jeep, till fots samt båtsafari. Detta reservat i södra Tanzania är Afrikas största och, trots det ett ....Läs mer »12 dagarfrån 24 220 kr

Kapstaden, vin & safari - Garden Route

Detta är en toppenresa för er som vill resa på egen hand! Ni startar i Kapstaden och fortsätter sedan till Franschhoek, vidare till Oudsthoorn och Knysna. Ni vänder sedan tillbaka mot Kapstaden och bor på en fantasisk lodge utanför Mossel Bay för safari och avslutar i Hermanus innan hemfärd. Denna ....Läs mer »

Spännande safari och strandliv

Låt oss ta hand om er familj i Sydafrika. Här är en perfekt kombinationsresa där ni börjar med spännande safari i det malariafria reservatet Sibuya Game Reserve där ni spanar efter de vilda djuren. Därefter avslutar ni med härliga dagar vid stranden i det mysiga samhället Cape St Francis. Resan är ....Läs mer »

Safari i Selous Game Reserve i Tanzania med barfotaliv på Zanzibar

Upplev sol och bad på Zanzibar samt safari i Selous Game Reserve från 18 940 kr per person i 10 dagar/9 nätter. Se även vårt utökade program för 12 dagar/11 nätter. Detta är för er som vill uppleva det riktiga Afrika! Höjdpunkter: Sol och bad på Zanzibar och safari ....Läs mer »

Kapstaden & safari i Makutsi Game Reserve

Detta är resan som kombinerar några härliga dagar i Kapstaden med spännande safari mitt i den afrikanska bushen vid Kruger Nationalpark. Efter upplevelser och utflykter i Kapstaden kommer ni till Makutsi Safari Springs där ni bor i sk. rondavels, små runda hus, och läget är utmärkt för den som ....Läs mer »

Kapstaden & safari i Krugerparken över jul

För er som vill fira jul i Sydafrika, har vi satt ihop en riktigt bra kombination med Kapstaden och safari. Spendera fyra dagar i Kapstaden och vi rekommenderar våra gäster att köpa till vårt uflyktspaket, för att uppleva Kapstaden på bästa sätt. Alla utflykter är med engelsktalande ....Läs mer »

Kapstaden, Krugerparken & Mauritius

En härlig resa för er som vill kombinera Kapstaden med spännande safari i Krugerparken med guide och sol och bad på underbara Mauritius. Resan är på 13 dagar/12 nätter på plats. Man reser på egen hand, men resan inkluderar transfer mellan flygplatser och boende, ett par utflykter med guide ....Läs mer »

Det Stora Äventyret - Kenya & Zanzibar

Vandring till spännande safari i Tanzania Zanzibar
En resa fylld av upplevelser och starka intryck från det vilda Afrika med två svensktalande erfarna färdledare Sven Zetterlund och Linda Rasmussen. Sven och Linda försöker göra resan i slutet av september och i januari varje år och passar alla åldrar och resan är på 12 dagar/11 nätter om ni ....Läs mer »14 dagarfrån 36 785 kr

Botswanas Vilda Parker

En av våra mest populära resor genom Botswana! En underbar resa som tar er genom Botswana som är ett av världens vackraste och bästa safariländer. Upplev slätterna i Magadikgadi, Okavangodeltat med Moremi och det rika djurlivet i Chobe Nationalpark och se de magnifika Victoriafallen. Resan är 14 dagar/13 nätter ....Läs mer »

Kontrasternas land Botswana: från Okavangodeltat till Kalahariöknen

Denna safariresa är för er som vill besöka tre helt olika områden i magiska Botswana. Resan börjar med en mindre besökt del av Botswana, Savuti, som ligger i sydvästra delen av Chobe Nationalpark. Savuti har utvecklat ett rykte genom åren som ett av världens främsta rovdjursområden och ståtar ....Läs mer »

Jambo Kenya Safari & Diani Beach

lejonhona
Upplev några av Kenyas bästa parker, Lake Naivasha, Lake Nakuru och Masai Mara , med fantastisk safari och korta restider mellan parkerna. Safari i jeep, till fots och i båt. En resa till Kenya är inte komplett utan några dagar på en vit sandstrand vid Indiska Oceanen så naturligtvis ingår även sol ....Läs mer »

Zambia och Malawisjön

Malawi och Zambia, en fantastisk kombination med toppensafari i Zambia för att sedan njuta av den vackra Malawisjön som erbjuder bra snorkling i vackert sötvatten, sköna bad, lättare vandring och trevliga kajakturer. Denna resa på 12 dagar/11 nätter sker i mindre grupp med engelsktalande guide och boendet är ....Läs mer »

Tanzania Big Five Safari Jul & Nyår

zebror serengeti
Upplev en riktig Big Five safari i Tanzania i kombination med sol och bad på underbara Zanzibar. Vi har platser kvar över jul och nyår. Byt kyla och mörker mot solsken, värme, safari och vita stränder. På denna safariresa till Tanzania besöker ni landets bästa och mest berömda safariparker; Serengeti ....Läs mer »12 dagarfrån 40 895 kr

Karibu Kenya Safari & Diani Beach

Vår bästa safariesa till Kenya i kombination med sol och bad i vackra Diani Beach söder om Mombasa. Är ni redo för ert livs upplevelse? Fotografera elefanter med mäktiga Kilimanjao i bakgrunden i Amboseli, kom nära noshörningar i Lake Nakuru, spana efter lejon i Masai Mara och avsluta sedan er resamed sol, bad ....Läs mer »

Safari med sol & bad i Kenya

En mycket bra och innehållsrik resa där ni får uppleva Kenya mindre kända men största nationalpark, Tsavo. Här finns en mångfald av djur, lika många som i det mer kända Masai Mara Nationalpark men det som gör denna park extra intressant är den skiftande naturen samt de unika fågel- ....Läs mer »
Nyfiken på andra livsstilsresor? Besök våra systerföretag.